Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Vill du veta mera så kontakta respektive tränare direkt.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Inbjudan till PILs temakväll 4 april
2019-03-04 19:50
Skåneidrotten i samverkan med Kvinnojouren Lund, PIL i Lund samt Lunds kommun presenterar tre temakvällar med fokus på en inkluderande och jämställd idrott för alla.

#Schysstidrotts tredje temakväll kommer att handla om ”Idrottens (dolda) utmaningar.” När det som inte får hända ändå händer. Kvällen kommer att handla om kränkningar, sexuella övergrepp och groomning inom idrotten.

Läs mer om temakvällen och hur du anmäler dig här Idrottens_dolda_Utmaningar.pdf »
Kallelse till Linero IF årsmöte 13 mars
2019-01-28 20:09

Kallade: alla medlemmar är välkomna, rösträtt har de som är födda 2004 eller tidigare

Datum: onsdagen den 13 mars

Tid: kl 19:00

Plats: Linerogården

Anmälan: Skickas till  senast måndagen 11 mars

Motioner: Eventuella motioner skickas till rutger.palsson@telia.com senast 10 februari. Inkomna och behandlade motioner kommer att läggas ut på hemsidan under Dokument > Årsmöte 2019 senast 20 februari.

Även dokument som kommer att behandlas under årsmötet läggs ut på hemsidan (samma folder som ovan) i god tid innan mötet. Dock inte dokument som berör ekonomin. Dessa kommer att presenteras på mötet man kan skickas via mejl på begäran.

Agenda enligt stadgarna (se Stadgar, Linero IF.pdf »)

Missa inte söndagens avgörande match
2019-01-23 16:32

På söndag kl 16:30 spelar LIF sin sista match i Futsal division 2 Skåne. Matchen spelas i Vipehelmshallen mot Medina IF från Helsingborg.

Vinner LIF är man seriesegrare och får kvala till Division 1. Förlust innebär att förstaplatsen går till Medina IF eller FC Ängelholm beroende på hur de sista matcherna i serien slutar.

Kom och stötta laget - det skulle vara kul om vi kan fylla hallen med rödvita supportrar.

Ny plats för hjärtstartaren
2019-01-08 08:42
Vår hjärtstartare finns numera i Klubbstugan vid konstgräsplanen och hänger på väggen innanför ytterdörren.
God Jul & Gott Nytt År
2018-12-23 12:17
Vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År. I December spräckte vi 500-gränser för antalet aktiva medlemmar och nu ser jag fram emot ett nytt fantastiskt fotbollsår med er alla. Vill samtidigt önska alla lagen och dess ledare lycka till i cuperna under uppehållet.

Rutger Pålsson