SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Kontakta då gärna tränarna för det lag ni vill börja i och fråga om möjlighet att komma och provträna.

 

Träningstider för alla lagen hittar ni under ”Våra lag”. Här finns också kontaktuppgifter till alla tränare.

 

Om ni efter ett par provträningar bestämmer er för att fortsätta, registrerar ni er här!

 

Vi uppmuntrar också föräldrar och anhöriga till att bli medlemmar i vår förening, för att få större inflytande i verksamheten. 


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Vill du inte längre spela fotboll eller vara medlem i Linero IF, maila då sportadmin@lineroif.se och meddela detta, så avregistrerar vi er!

Linero IF:s nya kläder
2021-02-23 14:29

Linero IF har ny leverantör (Unisport) och nytt märke (SELECT). Vi har också gått över till helt röda matchställ.


Klubben kommer liksom tidigare att tillhandahålla matchtröjor, och under 2021 även matchbyxor och matchstrumpor.


Medlemmarna beställer själva allt utom matchkläder på Unisports hemsida: https://www.unisportstore.se/team-sport/linero-if/?search_query=linero


Längre fram i vår kommer det finnas tillfälle att prova de olika storlekarna. Mer information kring detta kommer skickas ut från ledarna för respektive lag. 

Viktig information om ny fakturahantering
2021-01-26 20:54
Linero IF kommer snart att börja använda fler funktioner i vårt föreningssystem Sportadmin. För dig som medlem innebär det att du nu kan betala medlems- och träningsavgiften för 2021 med nya digitala betalningsmetoder.

Detta kommer medföra en kraftigt minskad manuell administration för oss som ideell förening, och frigöra många timmar från styrelsemedlemmar som tidigare manuellt registrerat och bockat av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss. Detta gör att vi i stället kan ägna mer tid åt det vi verkligen vill - att utveckla och driva vår växande förening framåt.

En administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor per betalning tillkommer för att täcka kostnader för transaktioner och de nya automatiserade funktionerna. I övrigt behåller vi våra låga träningsavgifter för alla medlemmar.

Mer information hittar du på följande länk: Information om ny fakturahantering.pdf »
Kallelse till Årsmöte 2021-03-09
2021-01-24 19:36

Kallade: alla medlemmar är välkomna, rösträtt har de som är födda 2006 eller tidigare


Datum: tisdagen den 9 mars, kl 19:00


Plats: Mest troligt via Teams, annars Linerogården


Anmälan: Skickas till rutger.palsson@telia.com senast fredagen 5 mars. OBS! Anmälan är obligatorisk då mötet med största sannolikhet kommer att genomföras digitalt.


Motioner: Eventuella motioner skickas till rutger.palsson@telia.com senast 9 februari. Inkomna och behandlade motioner kommer att läggas ut på hemsidan under Dokument > Årsmöte 2021 senast 28 februari. 


Även dokument som kommer att behandlas under årsmötet läggs ut på hemsidan (samma folder som ovan) i god tid innan mötet. Dock inte dokument som berör ekonomin. Dessa kommer att presenteras på mötet man kan skickas via mejl på begäran.


Agenda enligt stadgarna (se Stadgar, Linero IF.pdf »)


Välkomna

Styrelsen

Träningen startar igen måndagen 11 januari
2021-01-10 19:51

Styrelsen har beslutat att öppna upp igen för alla grupper som vill börja träna enligt vinterschemat from 11 januari. Detta under förutsättning att gällande riktlinjer från SkFF följs (se http://www.skaneboll.se/riktlinjer-covid-19/).


Tänk speciellt på att

  • Har du minsta symptom på Covid-19 får du inte komma till träningen
  • Gå eller cykla ensam till träningen. Föräldrar som följer sina barn till och från träningen skall lämna/hämta utanför staketet, undvik trängsel
  • Ta med egen vattenflaska
  • Undvik trängsel vid in- och utpassage genom grindarna samt innan och efter själva träningen
  • Håll dig till den grupp med 8 som du blivit tilldelad av dina ledare


Vi ber alla ledare, spelare och föräldrar att beakta den mycket hårt ansträngda sjukvårdssituation vi har i Skåne just nu. Var rädda om varandra och följ riktlinjerna

All träning under vecka 1 är inställd
2021-01-07 14:56
Gott nytt år på er alla!

Tanken var att våra träningar skulle komma igång idag efter juluppehållet men så  blir det tyvärr inte.

Styrelsen har under eftermiddagen fört en diskussion och fattat beslut om att skjuta upp träningsstarten till måndag 11 januari. Vi tycker att det blir helt fel att dra igång idrotten samtidigt som Lunds kommun nyss beslutat om att skjuta upp skolstarten för grundskolan till måndag och det faktum att sjukvården i Skåne är otroligt hårt belastad.

Vi ber om ursäkt för att detta besked kommer så sent men det är fattat utifrån händelser som skett under eftermiddagen.

OBS! Beroende på vad som händer kan träningsstarten skjutas upp ytterligare
God Jul & Gott Nytt År
2020-12-23 13:20
Vi önskar alla Lineroare en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År. 

Var rädda om er, vi ses efter helgerna

/Styrelsen
Linero IF tar jullov from onsdag 16 december
2020-12-15 21:14
De senaste dagarna har vi kastats mellan hopp och förtvivlan när det gäller träning för våra äldre spelare, träningsmatcher för barn- och ungdomar samt seriespel i futsal. 

I ett nyhetsinlägg tidigare idag redogjorde vi för de senaste restriktionerna och rekommendationerna som kom från SkFF under dagen men under kvällens möte beslutade styrelsen att gå ett steg längre och pausa alla föreningens aktiviteter from nu.

Vi tar med andra ord jullov from i morgon onsdag 16 december (bokade träningstider resten av denna veckan är avbokade). Linero IP är sedan stängd för bokningar mellan 21 december och 6 januari, men from 7 januari börjar träningarna igen under förutsättning att det inte blir förändringar i restriktionerna. Grupper som eventuellt planerat någon form av gemensam avslutning i samband med sista träningen ombeds att flytta denna till nästa år.

Anledningen till styrelsens beslut är den drastiskt ökade smittspridningen i Skåne de senaste dagarna i kombination med att vi vill minska risken för att våra spelare och ledare får tillbringa julen med Covid-19.

Efter samråd med smittskyddsläkare och personal som arbetar inom sjukvården känner vi oss trygga i vårt beslut och vi hoppas på förståelse från våra medlemmar. 

Slutligen vill jag passa på att tacka alla styrelsemedlemmar, ledare, spelare och föräldrar för att ni kämpat på under detta väldigt speciella fotbollsår. 

Önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År
Rutger Pålsson
Ordförande
Nya restriktioner från SkFF
2020-12-15 15:07
I fredags öppnade SkFF & SvFF upp för träning även för de som är födda 2004 och tidigare. Samtidigt öppnade man upp för de som är födda 2005 och senare att spela träningsmatcher.

Nu har Region Skåne gått ut med en skärpning (särskild anpassning för oss i Skåne). I korthet innebär detta följande begränsning för skånska föreningar:

Lag födda 2004 eller tidigare SKALL anpassa sin träning så att truppen delas in i grupper med max 8 personer i varje grupp och dessa grupper SKALL sedan bibehållas under hela träningspasset och även kommande träningspass.

Lag födda 2005 eller senare FÅR INTE spela träningsmatcher mot annat lag från i Linero IF eller från andra föreningar.

Mer information om rådande restriktioner finns på följande länk:
http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/12/sarskild-anpassning-for-skane-covid-19/

Vi uppmanar alla grupper att FÖLJA rådande restriktioner och rekommendationer!
Förlängda skärpta restriktioner för fotbollen i Skåne
2020-11-17 19:48
Som ni säkert har uppmärksammat, har FHM och Region Skåne förlängt de skärpta restriktionerna till och med den 13 december.

Hur detta drabbar fotbollen i Skåne kan ni läsa med om via följande länk:
http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/11/skarpta-restriktioner-for-fotbollen-i-skane/

Specifikt för Linero IF innebär detta fram till och med 13 december:
- Ingen träning för herrlag, juniorlag och Idrott hela livet
- Inga matcher (varken träningsmatcher, seriematcher eller cupmatcher) för någon
- Ingen inomhusträning (de som endast har innetider enligt schemat kan träna ute på samma tider)
- Inga fysiska utbildningar får genomföras
- Alla tidigare planbokningar som gjorts för utbildning och matcher fram till och med 13 december är avbokade

OBS! Restriktionerna kan antingen förlängas eller skärpas ytterligare

Håll ut!
Nyheter från våra lag
Flickor 10-11, 15/02 22:45 
Flickor 12-13, 14/02 17:34 
Flickor 12-13, 15/01 21:40 
Flickor 10-11, 15/01 11:26 
Flickor 10-11, 17/12 16:24 
Flickor 10-11, 13/11 11:39 
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan