Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Vill du veta mera så kontakta respektive tränare direkt.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Missa inte söndagens avgörande match
2019-01-23 16:32

På söndag kl 16:30 spelar LIF sin sista match i Futsal division 2 Skåne. Matchen spelas i Vipehelmshallen mot Medina IF från Helsingborg.

Vinner LIF är man seriesegrare och får kvala till Division 1. Förlust innebär att förstaplatsen går till Medina IF eller FC Ängelholm beroende på hur de sista matcherna i serien slutar.

Kom och stötta laget - det skulle vara kul om vi kan fylla hallen med rödvita supportrar.

Ny plats för hjärtstartaren
2019-01-08 08:42
Vår hjärtstartare finns numera i Klubbstugan vid konstgräsplanen och hänger på väggen innanför ytterdörren.
God Jul & Gott Nytt År
2018-12-23 12:17
Vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År. I December spräckte vi 500-gränser för antalet aktiva medlemmar och nu ser jag fram emot ett nytt fantastiskt fotbollsår med er alla. Vill samtidigt önska alla lagen och dess ledare lycka till i cuperna under uppehållet.

Rutger Pålsson
Henrik Danielsson prisas av Lunds kommun
2018-12-14 15:56

Henrik Danielsson, ledare i P08 har tilldelats Lunds kommuns ungdomsledarstipendium på 5000 kr. Beslutet togs på Kultur- och fritidsnämndens möte under torsdagen.

Stort grattis Henrik!

Länk till artikel i Sydsvenskan: https://www.sydsvenskan.se/2018-12-14/ungdomsledare-och-unga-idrottare-prisas

Seger även i andra matchen för seniorlaget
2018-12-09 18:21
Linero IF vann idag match mot FC Ängelholm med 7-4 (5-0) i futsalserien och detta trots att målkungen Mikias Yonas från förra matchen hade förhinder. In klev istället Viktor Petersson och visade vilken duktig futsalmålvakt han är.

Fram till 7-0 var LIF klart bättre men Ängelholm kom tillbaka och gjorde matchens sista 4 mål. Från läktarhåll kändes det lite onödigtvis att släppa in Ängelholm i matchen men å andra sidan satte Ängelholm in sin spelmotor som målvakt och det gav ett övertag framåt.

Linero gick med sin andra seger upp till en andraplats i den haltande tabellen. Nästa match spelas mot Rosengård FF den 16 december kl 14:15
Pojkar 08, 20/01 21:49
Flickor 10-11, 14/12 15:38