Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Vill du veta mera så kontakta respektive tränare direkt.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Välkommen till Linero IF dagen
2018-08-24 18:53
Linero IF dagen lördagen 8 september kl 11-15
Välkommen till den årliga Linero IF dagen lördagen den 8 september.

Vi startar kl. 11:00 och håller igång till kl. 15:00A-laget spelar match. Dansuppvisning kl. 12.30 med Style Dance Studio. Det blir musik, föräldrar-barn matcher, tipsrunda, försäljning av mat och fika, lotteri med fina vinster.

Second hand försäljning av sportskor och sportkläder. Ta med er till försäljning och fynda själv. Märk det du vill sälja med namn och mobilnummer (swish betalning).

Visa ditt engagemang för föreningen. Vi behöver föräldrar som kan hjälpa till bland annat i kiosken och med second hand. Kontakta cecilia@konginia.com.

Schema:
11:00 Linero IF dagen börjar (föräldrar-barn matcher, tipsrunda, musik, kioskförsäljning med mat och fika, lotteri med fina vinster, second hand sportskor och sportkläder)

12:30 Style Dance Studio dansuppvisning

15:00 Linero IF (herrar) - Teknologkårens IF LTH

Vi ses på Linero IP lördag 8 september

Valdebatt - Idrott i Lund
2018-08-15 09:49
Valdebatt - Idrott, Scandic Star, Lund
Nedan är de politiker som kommer delta

S: Sebastian Persson

M: Christer Wallin

L: Philip Sandberg

C: Inga Kerstin Eriksson

MP: Peter Bergwall

V: Göran Fries / Hanna Gunnarsson

Fi: Sengül Köse Lindqvist

SD: Pathrik Broholm

FNL: Jan Annerstedt

KD: Hedvig Åkesson

Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet
2018-08-13 11:28

Efter en fantastisk sommar är snart alla grupperna tillbaka i träning och i helgen spelades de första matcherna.

Boka upp lördagen den 8 september då det är Linero IF dagen på idrottsplatsen, mer info om detta kommer senare.

Ledarskapsutbildning för unga ledare (SkåneIdrotten)
2018-08-12 11:08

Nu har era unga ledare möjlighet att delta i höstens upplaga av Gå Före!

Förebilds ledarskapsutbildning vänder sig till ledare i åldern 18–30 år som leder barn/unga i en lundabaserad förening.

Syftet är att stärka det personliga ledarskapet för såväl livet som för yrkeslivet.

Nu har ni chansen att låta era unga ledare delta i höstens utbildning.

GÅFÖRE! är en ledarskapsutbildning för dig som är ung och leder andra unga och/eller barn. Utbildningen vänder sig till ledare i åldrarna 18 – 25 år som är engagerad i en förening i Lund, Lomma eller Bjärred. Du kanske är fotbollstränare eller coach i innebandylaget? Kanske är du ordförande i en barnrättsorganisation eller scoutledare?

Nytt för 2018 är att det finns ett antal platser för icke föreningsaktiva personer också!

Föreläsningarna hålls av noga utvalda förebilder som alla anses vara experter inom respektive område. Under träffarna varvas föreläsningar med diskussioner och övningar. Vid träffarna serveras mat och skrivmaterial finns på plats. Exakta föreläsare och platser skräddarsys inför varje utbildningstillfälle, men träffarna är alltid i Lund.

Värdet av en utbildningsplats uppgår till 12 000 kr, men tack vare generöst stöd från Skåneidrotten, Sparbanksstiftelsen Finn och Euro Finans är utbildningen kostnadsfri för samtliga deltagare. Totalt finns det 25 utbildningsplatser.

Utbildningen startar tisdagen den 28 augusti och innehåller 11 utbildningstillfällen.

Utbildningen genomförs i olika lokaler i centrala Lund och det bjuds alltid på något att äta.

Ansök på www.forebild.se

www.forebild.se
Vi utbildar unga ledare!

(Se hela information: GaFore.pdf »)

Mia Andersson

Idrottskonsulent- Sydvästra Skåne

Tfn: 010 476 57 22

E-post: mia.andersson@skaneidrotten.se

Besöksadress: Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2

Postadress: Box 10063, 200 43 Malmö

Hemsida: www.skaneidrotten.se

www.facebook.com/skaneidrotten

Först i Linero IF att nå 200 seniormatcher
2018-06-01 14:26
Anton Pålsson spelade i onsdags sin 200:e seniormatch i LIF-tröjan. Totalt har han sedan debuten 2012 spelat 122 A-lagsmatcher och 78 B-lagsmatcher. Anton har spelat i Linero IF sedan barnsben.
Flickor 05-06, 09/09 16:25
Pojkar 10, 08/09 20:03