Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Vill du veta mera så kontakta respektive tränare direkt.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Valdebatt - Idrott i Lund
2018-08-15 09:49
Valdebatt - Idrott, Scandic Star, Lund
Nedan är de politiker som kommer delta

S: Sebastian Persson

M: Christer Wallin

L: Philip Sandberg

C: Inga Kerstin Eriksson

MP: Peter Bergwall

V: Göran Fries / Hanna Gunnarsson

Fi: Sengül Köse Lindqvist

SD: Pathrik Broholm

FNL: Jan Annerstedt

KD: Hedvig Åkesson

Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet
2018-08-13 11:28

Efter en fantastisk sommar är snart alla grupperna tillbaka i träning och i helgen spelades de första matcherna.

Boka upp lördagen den 8 september då det är Linero IF dagen på idrottsplatsen, mer info om detta kommer senare.

Ledarskapsutbildning för unga ledare (SkåneIdrotten)
2018-08-12 11:08

Nu har era unga ledare möjlighet att delta i höstens upplaga av Gå Före!

Förebilds ledarskapsutbildning vänder sig till ledare i åldern 18–30 år som leder barn/unga i en lundabaserad förening.

Syftet är att stärka det personliga ledarskapet för såväl livet som för yrkeslivet.

Nu har ni chansen att låta era unga ledare delta i höstens utbildning.

GÅFÖRE! är en ledarskapsutbildning för dig som är ung och leder andra unga och/eller barn. Utbildningen vänder sig till ledare i åldrarna 18 – 25 år som är engagerad i en förening i Lund, Lomma eller Bjärred. Du kanske är fotbollstränare eller coach i innebandylaget? Kanske är du ordförande i en barnrättsorganisation eller scoutledare?

Nytt för 2018 är att det finns ett antal platser för icke föreningsaktiva personer också!

Föreläsningarna hålls av noga utvalda förebilder som alla anses vara experter inom respektive område. Under träffarna varvas föreläsningar med diskussioner och övningar. Vid träffarna serveras mat och skrivmaterial finns på plats. Exakta föreläsare och platser skräddarsys inför varje utbildningstillfälle, men träffarna är alltid i Lund.

Värdet av en utbildningsplats uppgår till 12 000 kr, men tack vare generöst stöd från Skåneidrotten, Sparbanksstiftelsen Finn och Euro Finans är utbildningen kostnadsfri för samtliga deltagare. Totalt finns det 25 utbildningsplatser.

Utbildningen startar tisdagen den 28 augusti och innehåller 11 utbildningstillfällen.

Utbildningen genomförs i olika lokaler i centrala Lund och det bjuds alltid på något att äta.

Ansök på www.forebild.se

www.forebild.se
Vi utbildar unga ledare!

(Se hela information: GaFore.pdf »)

Mia Andersson

Idrottskonsulent- Sydvästra Skåne

Tfn: 010 476 57 22

E-post: mia.andersson@skaneidrotten.se

Besöksadress: Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2

Postadress: Box 10063, 200 43 Malmö

Hemsida: www.skaneidrotten.se

www.facebook.com/skaneidrotten

Först i Linero IF att nå 200 seniormatcher
2018-06-01 14:26
Anton Pålsson spelade i onsdags sin 200:e seniormatch i LIF-tröjan. Totalt har han sedan debuten 2012 spelat 122 A-lagsmatcher och 78 B-lagsmatcher. Anton har spelat i Linero IF sedan barnsben.
Integritetspolicy och dataskyddsförordningen (GDPR)
2018-05-23 22:30
Inom idrottsrörelsen och Linero IF behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen (PUL) ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här Integritetspolicy - Linero IF.pdf »

Linero IF
Pojkar o Flickor 13, 15/08 12:26