Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Vill du veta mera så kontakta respektive tränare direkt.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Henrik Danielsson prisas av Lunds kommun
2018-12-14 15:56

Henrik Danielsson, ledare i P08 har tilldelats Lunds kommuns ungdomsledarstipendium på 5000 kr. Beslutet togs på Kultur- och fritidsnämndens möte under torsdagen.

Stort grattis Henrik!

Länk till artikel i Sydsvenskan: https://www.sydsvenskan.se/2018-12-14/ungdomsledare-och-unga-idrottare-prisas

Seger även i andra matchen för seniorlaget
2018-12-09 18:21
Linero IF vann idag match mot FC Ängelholm med 7-4 (5-0) i futsalserien och detta trots att målkungen Mikias Yonas från förra matchen hade förhinder. In klev istället Viktor Petersson och visade vilken duktig futsalmålvakt han är.

Fram till 7-0 var LIF klart bättre men Ängelholm kom tillbaka och gjorde matchens sista 4 mål. Från läktarhåll kändes det lite onödigtvis att släppa in Ängelholm i matchen men å andra sidan satte Ängelholm in sin spelmotor som målvakt och det gav ett övertag framåt.

Linero gick med sin andra seger upp till en andraplats i den haltande tabellen. Nästa match spelas mot Rosengård FF den 16 december kl 14:15
Missa inte herrlagets andra hemmamatch i futsalserien
2018-12-07 14:45

Nu på söndag 9 december spelar Linero IF sin andra hemmamatch i HA Division 2 Futsal Skåne. Matchen spelas i Vipeholmshallen med avspark kl 16:30.

För motståndet står Futsal Club Ängelholm som ligger på maximala 6 poäng efter 2 tunga segrar mot Crotia och FC  Rosengård. Vi vet inte så mycket om Ängelholm mer än att det är en ren futsalförening med ambition att bli bäst i Skåne – alltså en klar kandidat till en topplacering och därmed kval till division 1.

Det skall bli kul att se hur LIF-pågarna kommer att stå sig mot en ren futsalförening och ett förmodat topplag.

Kom och stötta laget på söndag!
500 medlemmar!
2018-12-05 17:00
En milstolpe har passerats för Linero IF, vi är nu över 500 medlemmar i föreningen!
Sedan starten 1995 har vi sakta men säkert växt och har idag en stor mängd spelande ungdomar och många engagerade ledare i föreningen som ställer upp i ur och skur.

Vi vill passa på att tacka alla våra spelare, ledare och övriga medlemmar för ert engagemang i Linero IF och ser nu framåt inför nästa år med nya utmaningar!

Linero IF
Klasskillnad i premiären
2018-12-01 18:49

Linero IF visade framfötterna då man körde över KSF Mardin Beirut med hela 12-0 (4-0) i premiären på futsalserien.  Redan från början var det LIF som stod för det kreativa spelet och som skapade målchanserna. Mardin kämapde emot med ett defensivt och kompakt försvar men kom själv inte till många målchanser.

Mardins målvakt storspelade matchen igenom och var starkt bidragande till att hålla ner siffrorna. All heder till våra motståndare som verkligen slet hela matchen mot ett motstånd som var överlägset.

Dagens lag bestod av Gustav "GP" Pålsson (mv), Adonay "Addo" Beyed, Valter "Valle" Dubniks, Khaled Awad, Moustafa ”Stålmusen” El-Tahan, Viktor Wiazcek, Nahom Abraham, Mikias Yonas och Kenan Aliefendic.

Det första historiska seriespelsmålet gjorde Nahom redan efter 6 minuters spel. Övriga mål gjordes av Mikias (4), Adonay (2), Nahom, Khaled, Gustav, Kenan och Viktor.

Sekretariatet sköttes förtjänstfullt av Chritian Piema och Joakim Fors.

Stort tack till den lilla supporterskara som var på plats: Lennart H, Catharina P, Hiyab N, David G, Olle M och undertecknad

Flickor 10-11, 14/12 15:38
Herrar, 11/12 16:51