Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Linero IF!
Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. Kontakta då gärna tränarna för det lag ni vill börja i och fråga om möjlighet att komma och provträna.

 

Träningstider för alla lagen hittar ni under ”Våra lag”. Här finns också kontaktuppgifter till alla tränare.

 

Om ni efter ett par provträningar bestämmer er för att fortsätta, registrerar ni er här!

 

Vi uppmuntrar också föräldrar och anhöriga till att bli medlemmar i vår förening, för att få större inflytande i verksamheten. 


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Vill du inte längre spela fotboll eller vara medlem i Linero IF, maila då sportadmin@lineroif.se och meddela detta, så avregistrerar vi er!

Nya Linero IF produkter till försäljning
2020-09-28 19:56
Nu har vi uppdaterat och utökat vår egna Linero IF kollektion, som nu finns till försäljning. 

Priser:
Gympapåse 40 kr
Bandana 50 kr
Vattenflaska 30 kr
Halsduk 120 kr
Mössa 100 kr
Keps 100 kr
Nyckelring 30 kr
Mössa och halsduk 200 kr

Beställ genom att skicka ett e-mail till inkop@lineroif.se
Inställda evenemang 2020
2020-09-23 19:54
På grund av den rådande corona-epidemin har styrelsen fattat beslut om att ställa in årsfesten och julbordet i år. Det är jättetråkigt att evenemangen inte blir av men samtidigt går de inte att genomföra på ett säkert sätt.

Även det tänka firandet av föreningens 25-årsjubileum har ställts in men kommer förhoppningsvis att kunna genomföras under 2021.
A-lagsmatchen mot Lunds SK på fredag spelas publikfritt
2020-09-07 10:09
Lunds SK har meddelat att de spelar sina hemmamatcher utan publik. Linero IF uppmanar därför våra supportrar att INTE komma på herrlagsmatchen mot Lunds SK på Smörlyckan nu på fredag den 11 september.
Fortfarande publikfritt på Linero IP
2020-08-28 13:38
Trots att FHM och SvFF öppnat upp för max 50 åskådare har Linero IF beslutat att även fortsättningsvis ha publikfria matcher. Detta gäller naturligvis både egna och bortalagets supportrar.
Ingen publik på hemmamatcher
2020-06-22 09:11
Hej alla ledare, föräldrar och andra "Lineroare"

I takt med att Sverige lättat på restriktionerna har vi märkt att allt fler supportrar kommer till Linero IP under föreningens hemmamatcher. Vi vill påminna om att det fortfarande inte är tillåtet med publik på matcherna och detta gäller samtliga barn-, ungdoms- och seniormatcher.

Både Svenska Fotbollförbundet och Skånes Fotbollförbund har gått ut med mycket skarpa rekommendationer om att föreningarna undanber sig publik under matcherna. Linero IFs styrelse har beslutat att följa förbundens rekommendationer och därför är det inte tillåtet att publik släpps in vid matcher på Linero IP. Till publik räknas de som inte behövs för att matchen skall kunna spelas, dvs ledare, funktionärer, matchvärdar och föräldrar som kör barnen räknas inte som publik.

Det eller de lag som som arrangerar en hemmamatch är ansvariga för att det inte finns någon publik inne på arenan, dvs innanför staket. Lämpligtvis utses någon laganknuten som har till uppgift att uppmana eventuell publik att hålla sig utanför staketet. Vi rekommenderar även att ni, innan matchen, informerar era motståndare om att publik inte är tillåten.

Ni som är föräldrar uppmanas att underlätta ledarnas ansvar genom att stanna hemma eller att hålla er utanför staketet.

Vid bortamatcher är det motståndarföreningens beslut som gäller men Linero IFs supportrar skall givetvis följa samma regler som på Linero IP. 

En sammanfattning av Svenska Fotbollförbundets rekommendationer finns här:
LIF-dagen 2020 är inställd
2020-06-22 09:02
Tyvärr måste vi meddela att styrelsen beslutat att ställa in LIF-dagen 2020. 

Den information vi fått är att den rådande begränsningen för sammankomster på max 50 personer kommer med all sannolikhet att finnas kvar i september och då ser vi ingen annan väg än att ställa in.

Jättetråkigt, speciellt med tanke på att vi i år firar 25 år som förening,
Handla hos Flügger färg med 20% rabatt
2020-06-12 11:03

Linero IF har inlett ett samarbete om klubbstöd med Flügger färg. Det fungerar så att du som är medlem i Linero IF får 20% rabatt* på alla hyllpriser när du handlar på Flügger färg (butiken på Gastelyckan).  Det enda du behöver göra är att uppge att du är medlem i Linero IF eller kundnumret 534878.


Varje år betalar sedan Flügger färg tillbaka 5% av medlemmarnas totala inköp som ett klubbstöd till föreningen.


Flügger färgs butik på Gastelyckan ligger på Kalkstensvägen 23,  strax intill återvinningsstationen.


Så stöd Linero IF - handla hos Flügger färg


Du kan läsa mer här Flugger farg.pdf »


* Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudande, andra rabatter eller beställningsvaror.

Uppstart av ny grupp (P/F15)
2020-04-30 22:01

Nu startar vi en ny grupp för flickor och pojkar födda 2015. Gruppen kommer träna en gång i veckan på Linero IP. Till en början blir det mycket lek med boll. Vi kommer att träna


på gräsplanen onsdagar kl 17:15–18:15 med start 20 maj


Finns intresse för att börja spela fotboll, registrera då ert barn via Linero IF:s hemsida under Medlemskap, så är ni välkomna att komma och provträna med oss upp till 3 gånger innan ni bestämmer er för om ni vill fortsätta. 

 

Linero IF:s verksamhet bygger på ideell verksamhet. Därför önskar vi att alla föräldrar på något sätt engagerar sig i föreningen, varav några som tränare.


Väl mött!Uppstart PF15 VT 2020.pdf »

Nya beslut avseende knattespel och samåkning
2020-04-22 11:08

Linero IFs styrelse har 2020-04-22 fattat följande beslut efter de senaste riktlinjerna från Skånes Fotbollförbund:


Linero IF följer Skånes Fotbollsförbunds starka rekommendationer och har utifrån dessa beslutat att våra lag inte får delta i eller arrangera knattespel som bedrivs i form av sammandrag. Detta gäller både klasserna för 7 och 8 år. Beslutet gäller tills vidare, upphävs först då Skånes Fotbollförbund ändrar sina riktlinjer. Denna information är även förtydligad i nyhetsinlägget "Nya riktlinjer för distriktstävlingar och föreningsarrangerade matcher" nedan. 


Linero IF har beslutat att det vid bortamatcher är tillåtet att samåka till och från matcherna. Beslutet är fattat utifrån att spelarna ändå är förhållandevis nära varandra under träningar och i skolan samt att vi vill minimera antalet vuxna som följer med på matcherna. Detta är förändrat i nyhetsinlägget "Uppdaterade regler för träningar och matcher" matcher nedan.
Nyheter från våra lag
Pojkar 12, 13/09 11:47 
Flickor 10-11, 30/08 09:34 
Flickor 08-09, 18/08 21:57 
Pojkar och Flickor 14, 17/08 20:20 
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan
Väder

klart.se