Välkommen till flickor och pojkar födda 2016

Hej! I våras startade vi en ny grupp för flickor och pojkar födda 2016. Vi tränar en gång i veckan på Linero IP. Till en början blir det mycket lek med boll. Vi tränar på konstgräsplanen måndagar kl 17:15–18:15 fram till den 18 oktoberFrån och med den 7 november tränar vi inomhus i Vikingahallen, kl 14-15.

Om ert barn vill prova på att träna så är ni alltid välkomna direkt till träningen. Efter tre gånger registrerar ni ert barn via länken nedan så får ni info från oss tränare, till exempel kallelser och ändringar av träningstider.

Registrera ditt barn här: Linero Idrottsförening (lineroif.se)

Linero IF:s verksamhet bygger på ideell verksamhet, därför önskar vi att alla föräldrar på något sätt engagerar sig i föreningen, varav några som tränare. Vi är i stort behov av fler tränare i FP16, så kontakta gärna någon av tränarna så hjälper vi er in i gemenskapen.

Kontakt:

Andreas Hessmark, e-post: andreas.hessmark@telia.com

Evan Foy, e-post: evanfoy@yahoo.co.uk

Vi ses på planen!

Träningen är igång igen efter sommaruppehållet
2021-08-18 16:53

Nu är vi igång med FP16-träningen igen efter sommaruppehållet! Hoppas på bra väder framöver och att många barn kommer till träningen på måndagarna.

Välkommen Håkan (Maltes pappa), som går in som tränare från och med augusti, det är vi väldigt glada för. Vi behöver fler föräldrar som ställer upp som tränare, kontakta någon av oss om ni är intresserade så går vi igenom.

Andreas och Evan