Välkomna till P12:s (pojkar födda 2012) hemsida

Om ert barn vill prova på att träna fotboll så är ni alltid välkomna att komma direkt till träningarna och testa. Vi är jätteglada för alla nya barn som vill pröva fotboll och vi lovar att försöka göra roliga och givande träningar för ert barn. Vi vill vara många för att kunna träna och spela fotboll så tveka inte att komma ner till träningen.

Sommarsäsongen (från 12 Augusti 2019) tränar vi måndagar 17.30-18.30, Linero IP, Gräsplanen.
Vintersäsongen (2019/20) tränar vi måndagar 17:30 - 18:30, Linero IP konstgräsplanen (från och med 21 oktober).

Kontaktpersoner:

Mattias Wallin, telefon 072-5722291
e-mail: mattias.olof.wallinNOSPAMgmailDOTcom

Fredrik Neumann, telefon 070-8210000

e-mail: fredrik.neumannNOSPAMgmailDOTcom

Staffan Lundholm, telefon 070-3361349

e-mail: staffan.lundholmNOSPAMgmailDOTcom

eller skicka ett e-mail till föreningen: info@lineroif.se

Tre gånger får man prova på utan att vara medlem, därefter anmäler man sig som medlem i klubben via länken nedan.

När man anmält sig som medlem på ovan länk så får ni mail från oss tränare med kallelser till matcher, ändringar av träningstider och ev. annan info från oss som rör laget.
Konstgräs från 21 oktober 2019
2019-10-15 12:01
Från den 21 oktober så byter vi till vinterschema och tränar måndagar 17:30-18:30 ute på konstgräs. (Ingen inomhusträning denna vinter)
Den första måndagen 21 oktober kommer vi dessutom ha ett kortare föräldramöte andra halvan av träningen c:a 18:00-18:30 inne i kiosken. Där vill vi gärna ha er feedback om träningar, matcher och laget. Vi kommer även gå igenom lite praktiska saker och vad vi tänker om fortsättningen. Välkomna så många som möjligt.

Sedan vill jag påminna om att kontaktuppgifter till oss ledare finns på lineroif.se -> Knattelag -> P12. Där finns även en kalender som hålls uppdaterad med träningstider och matcher. Ett tips är att kalender går att importera till sin egen kalender. Samma kalender finns i sportadmin appen.
Fotbollsträningarna börjar på måndag 12e Augusti
2019-08-10 21:48
På måndag drar vi igång med höstens träningar. Samma tid kl 17:30-18:30 måndagar framöver.

Den 24 augusti spelar vi vår första cup i Åkarp. Kallelse kommer på mail. Lördagen efter drar knattespelen igång för de som vill vara med på det. Kolla gärna in kalendern på P12 lagets hemsida för datum och tider för höstens fyra knattespel omgångar. lineroif.se -> lag -> P12 -> kalender.
Uteträning från 15 April kl 17:30
2019-03-18 16:07
Nu byter vi snart till utomhus då kommunen låter oss spela på gräset. Den sista inneträningen är söndagen den 7 April. Ingen Söndagsträning den 14 April utan istället första uteträningen bokad Måndag 15 April kl 17:30-18:30 på naturgräsplanen, precis som förra året. Efter det så fortsätter vi på måndagar ute och ingen söndagsträning inomhus. Äntligen sommarträning på gräs!
Blandad information
2018-10-07 22:40
Hej,
Här kommer lite blandad information från oss ledare.

Nya Träningstider
Från och med v43 gäller vinterschema. Det innebär att vi kommer sluta träna måndagar ute på gräs och istället träna inomhus i Vikingahallen på söndagar kl 15-16.
För att byta smidigt så blir sista uteträningen den 22 oktober och första inomhusträningen söndagen 4e november kl 15.00-16.00.

Lagfotografering
Linero if har lagfotografering för alla lag och vi ska fotas imorgon måndag 8 oktober kl 17:30 dvs på ordinarie träningstid. Det innebär att imorgon så samlas vi 5 minuter innan kl 17:25 på Linerogården (Fritidsgården som ligger vid stora parkeringen bredvid förskolan och som Linero If har omklädningsrum i källaren på).
Vi har matchtröjor med oss men om ni kan så ta på era barn svarta byxor/shorts så ser vi lite enhetliga ut på korten.
Efter fotografering kör vi träning som vanligt resten av tiden.

Träningsmatch
Vi vet att många är sugna på att testa spela en "riktig" match med riktiga matchställ, domare, kiosk och publik o allt. Vi har försökt fixa en träningsmatch med de kontakter vi har ett tag nu. Tyvärr har vi inte lyckats hitta några motståndare som ställer upp men vi fortsätter att försöka. Kallelse kommer om vi lyckas hitta någon. Hör gärna av er om ni har någon kontakt.

Årsfest
Den 8 november har Linero If en årsfest där alla lag får komma upp på scen och ta emot en plakett. Det brukar också vara lite fika-knytis. Det kommer komma kallelse från klubben med information om detta evenemang men skriv in datumet i kalendern redan nu.

/Mattias, Fredrik och Staffan
Sommaruppehåll 2018 o nya tränare till hösten
2018-06-10 22:28
Den sista träningen innan sommarupphållet blir imorgon måndag 11 juni sedan börjar vi igen måndag 20 augusti kl 17:30-18:30.
På sista träningen tänkte vi ha lite avslutning i form av en föräldrar mot barn match, diplomutdelning och även någon mer överraskning. Så missa inte avslutningsträningen imorgon!

Hooi Min har ju inte kunnat var med som tränare nu på våren och till hösten kan inte heller Karl-Johan vara tränare. Men vi har två nya tränare som kommer börja till hösten, vilket är riktigt kul. Så med ännu fler ledare ser jag fram emot riktigt roliga träningar till hösten för laget.

(Ber om ursäkt för kort varsel ang sista träningen men jag fick nyligen själv reda på att det var bestämt till imorgon). Så skriv in i kalendern redan nu att 20e augusti börjar vi efter sommaren. Vi ses imorgon.
Mattias Wallin