Flickor födda 2010 och 2011

Välkomna till F2010 och F2011:s hemsida

Om Ert barn önskar provträna så är Ni alltid välkomna att komma till träningarna!

F o m 15/4 tränar vi måndagar (konstgräs) och fredagar (naturgräs) kl 17.00-18.15

Kontaktpersoner:

Göran Karlsson, e-mail: goran.karlsson@med.lu.se

Alexander Maurits, e-mail: alexander.maurits@gmail.com

eller skicka ett e-mail till föreningen: info@lineroif.se

Man kan även följa laget i vår facebookgrupp "Linero IF F10/11" som enbart är öppen för föräldrar till laget.

Avslutningsträning på måndag - men träningarna fortsätter juni ut
2019-06-14 08:24
Eftersom det är sista träningen innan midsommar så kommer vi ha en sommaravslutningsträning på måndag (17/6). Det blir brännboll, 7-mannaspel och mer.

På midsommarafton har vi ingen träning, men för de som är kvar i stan efter midsommar så tränar vi den 24/6 och 28/6 som vanligt.
Laget till Södra Sandby på lördag
2019-06-11 23:17
Här kommer laget för sista våromgången av F9-seriespelet på lördag (F2010). Vi samlas på Södra Sandby IP ombytta till vita shorts, matchtröjan, benskydd och vita strumpor. Har man inte tilldelats matchtöja än så får man det på plats. Håret ska vara uppsatt, örhängen avtagna eller tejpade. Det är godis, läsk och kakförbud från samling till dess att matchen är färdigspelad.
Hör av er till tränarna om ni behöver skjuts eller vid ev återbud.
Nytt rekord när ytterligare tränare presenterades
2019-06-10 20:28
I dag kom 24 tjejer till träningen och det är faktiskt rekord för en måndag. Innan träningen började presenterades också vår nyaste tränarförstärkning Tua Högnäs. Bra kämpaglöd som vanligt och när vi efteråt frågade hur många av tjejerna som tänkte spela VM när de blir stora så räckte samtliga upp handen.
Så vi rekommenderar att alla tittar på Sverige imorgon, så ska vi tränare fixa så att de får träffa några landslagsspelare inom en snar framtid.
Välkommen Tua!
2019-06-04 14:11
Lagindelningar och info Knatteavslutning lördag
Här kommer lagindelningarna för knattesavslutningen på lördag (F2011). Notera att några får spela 3 matcher. Vi samlas vid entren till Tolvans IP ombytta till vita shorts, matchtröjan, benskydd och vita strumpor. Ni som inte har tilldelats matchtröja än får på plats. Håret ska vara uppsatt, örhängen avtagna eller tejpade. Det är godis, läsk och kakförbud från samling till dess att matcherna är färdigspelade.

Hör av er till tränarna vid ev återbud.

Det är hundratals barn på plats i Lödde på lördag så var i god tid. Parkering sker på golfbanan ca 400 m från idrotssplatsen till en avgift på 20 kr (kan betalas med kontant eller swish).
Ny tränare
2019-06-03 20:56
Linero F10/11 växer stadigt och vi är nu hela 35 tjejer i laget. Vi förstärker därför på tränarsidan med Åsa Skånberg. Hjärtligt välkommen Åsa!