Välkommen till flickor och pojkar födda 2016

Hej och välkomna till flickor och pojkar födda 2016. Vi är ett gäng på cirka 30 barn och 4 tränare som leker fotboll tillsammans en gång i veckan.

Om ert barn vill prova på att träna så är ni alltid välkomna direkt till träningen. Hör gärna av er först så att vi tränare är förberedda. Efter 2-3 tillfällen registrerar ni ert barn via länken, så får ni info från oss om ändringar av träningstider med mera. Registrera ditt barn här: Linero Idrottsförening (lineroif.se)

Utomhussäsongen 2022 drar igång den 21 april. Från och med då är det träning torsdagar klockan 17:15-18:15 på konstgräsplanen på Linero IP.

Vi är i stort behov av fler föräldrar som ställer upp som tränare. Inga direkta förkunskaper krävs, så kontakta oss tränare så hjälper vi er in i gemenskapen. Eftersom Linero IF:s verksamhet bygger på ideell verksamhet, önskar vi att föräldrarna på något sätt engagerar sig i föreningen.

Vi ses på planen!

Hälsar FP-16 tränarna

Andreas Hessmark, e-post: andreas.hessmark@telia.com

Håkan Weijne, e-post: hakan.weijne@gmail.com

Evan Foy, e-post: evanfoy@yahoo.co.uk

Amelie Herbertsson, e-post: info@amelieherbertsson.se

FP16 inomhusträningen igång efter uppehållet
2022-01-22 11:59

Inomhusträningen i Vikingahallen söndagar kl14-15 är igång igen för flickor och pojkar födda 2016.

Väl mött! /Andreas, Evan, Håkan, Anders

Träningen är igång igen efter sommaruppehållet
2021-08-18 16:53

Nu är vi igång med FP16-träningen igen efter sommaruppehållet! Hoppas på bra väder framöver och att många barn kommer till träningen på måndagarna.

Välkommen Håkan (Maltes pappa), som går in som tränare från och med augusti, det är vi väldigt glada för. Vi behöver fler föräldrar som ställer upp som tränare, kontakta någon av oss om ni är intresserade så går vi igenom.

Andreas och Evan

Felanmälan & Journummer