Linero Idrottsförening

Välkommen till Linero IF!

Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Kontakta först ledarna för det lag du vill börja i och fråga om möjlighet att börja träna. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift.

Träningstider för alla lagen hittar ni under ”Våra lag”. Här finns också kontaktuppgifter till alla tränare.

Om ni efter ett par provträningar bestämmer er för att fortsätta, registrerar ni er här!

Vi uppmuntrar också föräldrar och anhöriga till att bli medlemmar i vår förening, för att få större inflytande i verksamheten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Vill du inte längre spela fotboll eller vara medlem i Linero IF, maila då sportadmin@lineroif.se och meddela detta, så avregistrerar vi er!

Black Friday erbjudande från Unisport
2022-11-17 23:12

Registrera din e-mail och få en 25% rabattkod på Ordinarie pris skickad direkt till din inkorg som kan användas under Black Friday, dvs mellan datumen fredag 24/11 - söndag 27/11.

Länk till registrering: https://spel.unisportstore.se/voucher-facebook-blackfriday-2022-signup-se-teamsport

Skall Smörlyckan förbli idrottsplats
2022-10-10 19:52
Nu finns chansen för dig som medborgare att tycka till om placeringen av det nya sjukhuset.

Här är länk till information om enkäten:

Och länk till själva enkäten direkt:

Stort GRATTIS till F14
2022-10-01 19:51

Efter sista hemmamatchen mot Spjutstorps IF avslutar F14 med 3-1 och vinner serien. Stort GRATTIS tjejer!

HEJA LINERO!

Årets sista derby fredag 23 september
2022-09-21 15:23

Vi hälsar Dalby GIF välkomna till årets sista derby på Linero IP fredagen 23 september kl 19:00. Då båda lagen har mycket att spela för förväntas en tät och spännande match.

Kom och stötta vårt herrlag, kiosken är öppen för den som vill ha en fika.

Spelschema föräldramatcher LIF-dagen
2022-08-28 18:45

Alla matcherna spelas på konstgräs, vi tillsätter domare från föreningen

En dryg vecka kvar till LIF-dagen
2022-08-25 19:22

Ni glömmer väl inte bort LIF-dagen nästa lördag (3 september). Skulle dessutom vara trevligt om vi kunde samla en stor publik till A-lagsmatchen mot Kosova.

Det kommer att finnas en "prylbörs" där man har möjlighet att sälja och köpa begagnade fotbollartiklar (kläder och skor) mellan kl 11 och 14. Ni som vill sälja märker varorna med pris och swishnummer. Försäljningen sköts sedan av LIFs personal. Det som inte blir sålt och upphämtat innan 14.30 kommer att skänkas till behövande.

Vi kommer även att ha ett lotteri med fina priser skänkta av våra sponsorer. För er som ännu inte köpt jubileumsboken kommer det finnas möjlighet att köpa denna till ett rabatterat pris.

Unisport kommer även att erbjuda alla medlemmar att handla på deras  webshopen till ett rabatterat pris (20% på alla ordinarie priser under en vecka from 2 september). Rabattkod för detta erbjudande kommer att mejlas ut till våra medlemmar senare.

LIF-dagen den 3 september
2022-08-18 15:47

Lördagen den 3 september from kl 11:00 firar vi LIF-dagen med fotboll, grill & kiosk, musik, föräldramatcher, ansiktsmålning mm. Dagen avslutas med A-lagets match mot KSF Kosova.

Glad sommar
2022-06-23 08:02

Våren sista match är spelad och även om några lag fortfarande tränar är det snart dags för lite fotbollsledighet.

Jag önskar er alla en glad midsommar och dessutom en skön semester. För er som skall iväg på cuper säger jag lycka till.

Passar samtidigt på att tacka våra sponsorer Ica Supermarket Linero, Axis, LKF, Unisport och Select.

Rutger

LIF-dagen 3 september - save the date
2022-06-04 19:36

Efter 2 år med pandemi och inställda evenemang är det äntligen dags att ta upp traditionen med LIF-dagen igen.

I år kör vi den 3 september och det blir som vanligt en folkfest på IP.

Inga seriematcher kommer att spelas på konstgräset denna dag förutom herrlagets match mot KSF Kosova och förhoppningsvis är det dags för publikrekord på Linero IP

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledaraappen