Välkommen till Linero IF!

Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.

Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Kontakta först ledarna för det lag du vill börja i och fråga om möjlighet att börja träna. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift.

Träningstider för alla lagen hittar ni under ”Våra lag”. Här finns också kontaktuppgifter till alla tränare.

Om ni efter ett par provträningar bestämmer er för att fortsätta, registrerar ni er här!

Vi uppmuntrar också föräldrar och anhöriga till att bli medlemmar i vår förening, för att få större inflytande i verksamheten.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Vill du inte längre spela fotboll eller vara medlem i Linero IF, maila då sportadmin@lineroif.se och meddela detta, så avregistrerar vi er!

Glad sommar
2022-06-23 08:02

Våren sista match är spelad och även om några lag fortfarande tränar är det snart dags för lite fotbollsledighet.

Jag önskar er alla en glad midsommar och dessutom en skön semester. För er som skall iväg på cuper säger jag lycka till.

Passar samtidigt på att tacka våra sponsorer Ica Supermarket Linero, Axis, LKF, Unisport och Select.

Rutger

LIF-dagen 3 september - save the date
2022-06-04 19:36

Efter 2 år med pandemi och inställda evenemang är det äntligen dags att ta upp traditionen med LIF-dagen igen.

I år kör vi den 3 september och det blir som vanligt en folkfest på IP.

Inga seriematcher kommer att spelas på konstgräset denna dag förutom herrlagets match mot KSF Kosova och förhoppningsvis är det dags för publikrekord på Linero IP

Linda Grenander den första Lindberg-Skånes FF stipendiaten
2022-05-14 13:40
Linda Grenander flankerad av Tanja Pihlblad och Claes Ohlsson (ordförande) från SkFFs styrelse Foto: Micke Dahl

En av fotbollens viktigaste byggstenar är allas rätt att få spela fotboll. Den som vill ska ha rätt att känna glädje, tillhörighet och gemenskap. Fotbollen bygger broar i samhället genom att vara öppen, motverka rasism, diskriminering och verka för inkludering. I skånsk fotboll vill SkFF lyfta detta via en ny fond: Lindberg-Skånes FF fonden.

På initiativ av Andreas Lindberg, en skåning numera fotbollstränare i USA med ett stort hjärta för skånsk fotboll, kommer SkFF årligen att dela ut minst 5000 kr i stipendium till en skånsk förening, ledare eller aktiv som på något sätt stått upp mot rasism eller för att främja rättigheter och möjligheter för hbtqi-personer.

I samband med SkFFs årsmöte delades det första stipendiet från Lindberg-Skånes FF fonden ut och det gick till Linero IFs Linda Grenander. Förutom diplom och blommor fick Linda 5000kr.

Stort grattis och tack för allt du gör

Skånes FF

Skånesport

Linnea Johnsson och William Larsson utsedda till årets ungdomsledare
2022-05-14 12:16
SkFFs ordförande Claes Ohlsson och Linero IFs stipendiater Foto: Micke Dahl

Skånes Fotbollförbund delar årligen ut ungdomsledarstipendium till unga ledare som utmärkt sig på ett positivt sätt för utvecklingen av skånsk ungdomsfotboll.

Två av årets åtta stipendier som delades ut på SkFFs årsmöte gick till Linero IFs unga ledare Linnea Johnsson och William Larsson, båda ledare i F08-09. Förutom diplom och blommor fick de 3000kr var.

Stort grattis!

Idrottsledarstipendium till Jenny Maurits, P09
2022-05-05 22:30

Vid utdelningen av Skånes Idrottsledarstipendier på Sparbanken Skånes kontor i Lund den 4 maj erhöll Jenny Maurits, ledare för P09, 7 000 kr och Linero IF, representerad av styrelseledamoten Erwin Apitzsch, 3 000 kr.

Ingen gräspremiär 11 april
2022-04-04 20:33

Lunds kommun har idag meddelat att gräsplanerna i kommunen inte kommer att öppna som planerat den 11 april. Anledningen är att gräset inte börjat växa pga den kalla väderleken.

Preliminärt öppnar gräsplanerna efter påsk, tisdagen den 19 april.

Låt oss alla hjälpas åt att försöka få våra politiker att förstå vikten av att fler konstgräsplaner byggs så att våra barn och ungdomar kan spela fotboll året runt.

Jubileumsbok, Linero IF 25 år
2022-03-07 20:42

Jubileumsboken Linero IF 25 år delas ut gratis till alla ledare. För övriga kostar den 195 kr och kan hämtas, efter överenskommen tid,  hos Erwin Apitzsch, Nordmannav 4.  Kontaktuppgifter: erwin.apitzsch@psy.lu.se, 0708-144865

Linero IF vattenflaska
2022-02-19 18:39

Nu finnns Linero IFs egen vattenflaska att beställa hos Unisport. Lagbeställningar går via inkop@lineroif.se medan medlemsbeställningar går direkt till Unisport, se Linero IF Bio Vattenflaska 760 ml - Röd/Vit | www.unisportstore.se

Kallelse till Årsmöte 2022-03-15
2022-02-08 19:48

Kallade: alla medlemmar är välkomna, rösträtt har de som betalt medlemsavgift och är födda 2010 eller tidigare

Datum: tisdagen den 15 mars, kl 19:00

Plats: Linerogården (alt. Teams om det skulle införas restriktioner igen)

Anmälan: Skickas till rutger.palsson@telia.com senast fredagen 13 mars. OBS! Anmälan är obligatorisk då mötet kan komma att genomföras via Teams).

Motioner: Eventuella motioner skickas till rutger.palsson@telia.com senast 14 februari. Inkomna och behandlade motioner kommer att läggas ut på hemsidan under Dokument > Årsmöte 2022 senast 27 februari.

Även dokument som kommer att behandlas under årsmötet läggs ut på hemsidan (samma folder som ovan) i god tid innan mötet. Dock inte dokument som berör ekonomin. Dessa kommer att presenteras på mötet man kan skickas via mejl på begäran.

Agenda enligt stadgarna (se Stadgar » Stadgar Linero IF.pdf)

Välkomna

Flickor 12-13, 06/08 16:30