SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linero Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Linero IF!

Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.


Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Kontakta först ledarna för det lag du vill börja i och fråga om möjlighet att börja träna. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. 

 

Träningstider för alla lagen hittar ni under ”Våra lag”. Här finns också kontaktuppgifter till alla tränare.

 

Om ni efter ett par provträningar bestämmer er för att fortsätta, registrerar ni er här!

 

Vi uppmuntrar också föräldrar och anhöriga till att bli medlemmar i vår förening, för att få större inflytande i verksamheten. 

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 

Vill du inte längre spela fotboll eller vara medlem i Linero IF, maila då sportadmin@lineroif.se och meddela detta, så avregistrerar vi er!

Kallelse till årsmöte 12 mars (nytt datum)
2024-02-13 23:15

Kallade: alla medlemmar är välkomna, rösträtt har de som betalt medlemsavgift och är 12 år fyllda. 

 

Tidigare har ett mail gått ut om årsmöte men vi har behövt ändra datum och ber er bortse från förra kallelsen 

 

Datum: tisdagen den 12 mars kl 18:30

Mat kl. 18:30-19:30

Årsmöte kl. 19:30-21

 

Plats: Råbylunds gården

 

Anmälan: Skickas till info@lineroif.se senast söndagen 10 mars. OBS! Anmälan är obligatorisk då vi behöver förbereda antalet sittplatser samt beställa mat. Vid anmälan meddela specialkost. 

 

Motioner: Ska vara styrelsen tillhanda senast den 18 februari. Skicka till info@lineroif.se

 

Dokument som kommer att behandlas under årsmötet läggs ut på hemsidan i god tid innan mötet. Dock inte dokument som berör ekonomin. Dessa kommer att presenteras på mötet men kan skickas via mejl på begäran.

 

Agenda enligt stadgarna (se Stadgar » Stadgar Linero IF.pdf)

 

Välkomna

Styrelsen

Hurra! Bollplank till Linero IP!
2023-12-15 14:54

Glada nyheter för Linero IF!

 

OBOS Jubel har beviljat medel för att bygga ett bollplank på Linero IP. Projektet kommer påbörjas under tidig vår 2024 och invigning kommer ske i april.

 

 

Erbjudande från Unisport
2023-11-21 18:59

25% rabatt under Black Friday. OBS! Gäller inte klubbvaror

 

Se erbjudandet i sin helhet här

Erbjudande från Flügger
2023-11-21 18:49

Det har blivit dags för Flüggers stora Black Week-prisfest! Som Flügger andelen-medlem kan du spara upp till 50% och samtidigt stötta din förening!* Självklart ger vi 5% i föreningsstöd, även om du får extra rabatt! Föreningens kontonummer är: 534878

 

* gäller 20-27 nov. 2023 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller inte outlet eller varor till fast lågt pris

P19 - herrjuniorerna kvalar till Nationell Division 1
2023-10-30 15:12

 

Våra äldsta ungdomar i föreningen är P19 - herrjuniorerna, som i år har bestått av en trupp av 30 killar födda 2004-2006. Laget kom på andra plats i Division 1 J Skåne under hösten, vilket innebär en plats i kvalet till Nationell Division 1.

 

Kvalet består av tre kvalgrupper med fyra lag per grupp. Vinnaren av gruppen samt de två bästa tvåorna går vidare till att spela Nationell Division 1 nästa år. Förutom Linero IF ingår även lundalagen Lunds BK och Torns IF:s P19-lag i kvalet.

 

Våra killar födda 2004 får inte vara med i kvalet då de inte kan delta i nästa års seriespel, så ett par killar födda 2007 i föreningen ansluter nu till kvalspelslaget. 

 

Vi hoppas nu på stort stöd för våra juniorer under lagets matcher som spelas enligt följande:

 

Lunds BK – Linero IF Torsdagen den 9 november kl. 19:00, Klostergården, Centrumplanen

FC Rosengård 1917 – Linero IF – Söndagen den 12 november kl. 14:00, Rosengårds IP B-plan

Linero IF – Hässleholms IF – Onsdagen den 15 november kl. 19:00, Linero IP

 

Lycka till killar!

Dags för sista matchen i Division 4
2023-10-05 13:41

Visserligen är vårt herrlag redan klart för division 3 2024 men både ledare och spelare kommer att göra allt för att vinna även den sista matchen borta mot Stehag på lördag klockan 13:00.

 

Stehag spelar för att nå en kvalplats och kommer säkert att ha en stark hemmapublik som stöd. Vi uppmanar därför alla Lineroare att ta sig till Stehag och heja fram vårt lag till en sista seger i denna serie.

 

Om ni inte har möjlighet att vara på plats kan ni följa matchen på Min fotboll eller på Skånska Dagbladets hemsida där mathen sänds live (kräver dock abonnemang).

 

Linero IF kommer till match med ett stort självförtroende efter seger i de senaste 6 matcherna med totalt 28-2. Stehags självförtroende är förmodligen något stukat efter att ha tappat poäng i 5 av de senaste 6 matcherna MEN Stehag är ett lag som är starka hemma och som aldrig ger upp vilket de visat i många matcher. Vi ser fram emot en tuff duell mellan de två topplagen i serien.

Klara för division 3
2023-09-24 15:13

Historisk dag för föreningen, herrlaget är klara för division 3 efter seger 3-0 mot S Sandby IF

Kan herrlaget ta sig upp i division 3
2023-09-12 14:43

I lördags tog herrlaget tre nya pinnar borta mot Ödåkra samtidigt som övriga topplag tappade poäng. Linero IF ligger därmed kvar i toppen av tabellen, 6 poäng före tvåan Stehags AIF och 8 poäng före trean Ekets GoIF. Med fyra omgångar kvar ser det onekligen mycket bra ut men ”bollen är rund” och allt kan fortfarande hända. I den här serien har det visat sig att inga matcher är givna på förhand och vid ett flertal tillfällen har lagen på övre halvan tappat poäng mot, på pappret, sämre lag.

 

Återstående matcher spelas mot:

Åkarps IF fre 15/9 kl 19:00 på Linero IP, Åkarp ligger 8:a och krigar för att inte hamna på fel sida om kvalstrecket

Södra Sandby IF sön 24/9 kl 13:00 på S Sandby IP, Sandby ligger 7:a och just nu är på säker mark men som inte får tappa mot lagen nedanför

IK Wormo lör 30/9 kl 13:00 på Linero IP, Wormo ligger 5:a och som har möjlighet att ta sig upp på övre kvalplats

Stehags AIF lör 7/10 kl 13:00 på Gyavallen, Stehag ligger 2:a och inte har gett upp hoppet om att knipa förstaplatsen före Linero IF

 

Linero IF kommer således inte att få något gratis och laget måste prestera på topp om ett direkt avancemang skall bli verklighet. Detta samtidigt som ett antal spelare dras med skador och det finns risk för avstängningar på grund av gula kort. Med andra ord, upplagt för en rafflande slutspurt i serien.


Vi uppmanar därför alla våra medlemmar att komma och stötta oss under de återstående matcherna – ni är vår 12:e spelare.

LIF-dagen 2023
2023-09-03 22:17
Ladda album (+23 bilder) >>

Stort TACK till alla som förgyllde LIF-dagen. En fantastisk dag med underbar stämning, fint väder och roliga aktiviteter. Att herrarna sen avslutar dagen med en vinst mot Bjärred med 6-2 och bjuder in barn och ungdomar i omklädningsrummet för segersång blev ett fantastiskt avslut.

 

Stort TACK till Lena Henriksson (kassör) som samordnade hela dagen

TACK till F10/11 som hjälpte till hela dagen

TACK till styrelsen för arbetet innan, under och efter

 

Allt gott, 

Linda 

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledaraappen
Nyheter från våra lag
 
Hitta hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Råd & vård av idrottsskador
Felanmälan & Journummer