SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linero Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Linero IF!

Linero IF är en stadsdelsförening i Lund med fotboll på programmet.


Om du vill börja spela fotboll i Linero IF så är du hjärtligt välkommen. Kontakta först ledarna för det lag du vill börja i och fråga om möjlighet att börja träna. Är du osäker på om du tycker att det är skoj att spela fotboll så får du givetvis prova på att träna några gånger utan att betala medlemsavgift. 

 

Träningstider för alla lagen hittar ni under ”Våra lag”. Här finns också kontaktuppgifter till alla tränare.

 

Om ni efter ett par provträningar bestämmer er för att fortsätta, registrerar ni er här!

 

Vi uppmuntrar också föräldrar och anhöriga till att bli medlemmar i vår förening, för att få större inflytande i verksamheten. 

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
 

Vill du inte längre spela fotboll eller vara medlem i Linero IF, maila då sportadmin@lineroif.se och meddela detta, så avregistrerar vi er!

Stort Grattis till Juniorlaget
2023-04-02 17:50

Vårt juniorlag (pojkar födda 2004-2006) tog sig idag vidare till åttondelsfinalen i DM genom att vinna över FC Rosengård med hela 5-1. 

Ny ordförande i Linero IF
2023-03-15 22:16

På årsmötet ikväll valdes Linda Grenander till ny ordförande i Linero IF. Föreningen har därmed fått sin första kvinnliga ordförande. 

 

Till ledamöter valdes

Adam Bartee

Andrew Clift 

Ayesha Ghani

Elin Lundholm

Erwin Apitzsch

Helena Razdar

Kristofer Thelin

Lena Henriksson

Magnus Persson

Rutger Pålsson

 

Till revisorer valdes

Emma Wennerberg

Johan Wiese

 

Till valberedning valdes

David Sparv

Ronny Hellgren

Staffan Lundholm


Jag tackar för förtroendet att under många år fått vara företrädare för föreningen   

Rutger Pålsson

Kickoff för målvaktsträning med Janne Möllers Målvaktscoachen
2023-03-06 22:20

En kall måndag i mars kan bjuda på mycket fotbollsglädje! Inte mindre än 19 (!) av Lineros duktiga målvakter drog tillsammans med Janne Möllers ”Målvaktscoachen” och ledare igång säsongen för målvaktsträning. Från och med onsdag 15/3 kommer vi erbjuda regelbunden träning - kallelse skickas till ledare för de olika lagen - håll utkik!Frågor kring målvaktsträning? Kontakta David.Sparw@gmail.com

Tillbakablick
2023-03-02 20:34

Linda Grenander från Linero IF var förra årets stipendiat, men också den första någonsin att tilldelas Lindbergstipendiet. Hon verkade i sin förening genom olika initiativ för en jämlik fotboll och lika förutsättningar för alla. Hon tilldelades 5 000 kr i stipendium från Lindberg-Skånes FF fonden.

Nu ett år senare är vi så klart nyfikna på hur det fortsatt gått med de fina insatserna som hon initierat i föreningen. Så här berättar Linda:

 

Läs vidare på länken nedan

https://www.skaneboll.se/nyheter/2023/mars/forra-arets-stipendiat-av-lindbergsstipendiet/

 

Nominera till ungdomsledarstipendium
2023-01-18 00:54

Vi har flera fantastiska ungdomsledare i föreningen och nu har ni möjlighet att nominera dom till ungdomsledarstipendiet via Skånes fotbollsförbund. Stipendiet är på 5000:- och tilldelas en eller flera stipendiater. Stipendiet delas ut till ungdomsledare som på ett särskilt sätt utmärkt sig positivt inom föreningen, under längre eller kortare tid. Åldersgräns för nominerade är 24 år. I år kommer det att fästa extra uppmärksamhet till ledare som på ett eller annat sätt arbetat för jämställdhet och inkludering inom fotbollen. 

 

Nominera en ungdomsledare i föreningen senast den 23 januari. Skicka till info@lineroif.se vem du nominerar samt motivera vad som utmärker ledaren. 

Kallelse till Årsmöte 15 mars
2023-01-15 17:48

Kallade: alla medlemmar är välkomna, rösträtt har de som betalt medlemsavgift och är födda 2009 eller tidigare

 

Datum: onsdagen den 15 mars, kl 19:00

 

Plats: Linerogården

 

Anmälan: Skickas till info@lineroif.se senast söndagen 13 mars. OBS! Anmälan är obligatorisk då vi behöver förbereda antalet sittplatser.

 

Motioner:

Inga inkomna motioner

 

Förslag från styrelsen:

- Ändring av stadgarna

- Ändring av ekonomipolicy

- Ändring av Ungdomsledarpolicy

 

Även dokument som kommer att behandlas under årsmötet läggs ut på hemsidan (samma folder som ovan) i god tid innan mötet. Dock inte dokument som berör ekonomin. Dessa kommer att presenteras på mötet man kan skickas via mejl på begäran.

 

Agenda enligt stadgarna (se Stadgar » Stadgar Linero IF.pdf)

 

Välkomna

Styrelsen

Är karriären över?
2023-01-03 15:29

God fortsättning på det nya fotbollsåret

 

Snart är det dags att anmäla till årets seriespel och inför årets säsong har det inkommit önskemål om att starta upp ett "oldboyslag". "Oldboys" och "Oldgirls" är förlegade begrepp och idag spelar vi i Skåne antingen i Motionsserier eller i Skåneligan.

 

Motionsserie

Ålder: från 35 (herr) eller 28 (dam)

Spelform: 11-manna (även 9-manna möjligt)

Speltid: 2 x 35 min

Antal matcher: max 18

Mer info: https://www.svenskfotboll.se/4af1a3/globalassets/distrikt/skane/dokument/tavling/seriespel/inbjudan-2023/motionsfotboll.pdf

 

Skåneligan

Ålder: från 17 år 

Spelform: 7-manna

Speltid: 2 x 35 min

Antal matcher: färre än i motionsserie

Mer info: https://www.svenskfotboll.se/4af1a3/globalassets/distrikt/skane/dokument/tavling/seriespel/inbjudan-2023/skaneligan.pdf

 

Om du som spelare, ledare eller förälder har intresse av att delta i någon av ovanstående tävlingsformer under 2023 skall du skicka en intresseanmälan till info@lineroif.se senast 15 januari. Ange vilken spelform du skulle vilja delta i (även herr/dam) samt om du endast vill delta på matcher eller om du även vill delta på eventuella träningstillfällen.

 

Om intresset är tillräckligt stort kommer föreningen att undersöka eventuell möjlighet till träningstid samt lämpliga matchtider och, om allt faller på plats, även anmäla till seriespel.

God Jul & Gott Nytt År
2022-12-23 07:08

Fler bilder (+4) >>

2022, vilket år! Äntligen kom möjligheter till ett vanligt år tillbaka där träningar, matcher och cuper kunde ske som vanligt. Vi från styrelsen vill tacka alla medlemmar och ledare för det gångna året. Vi riktar även ett stort tack till våra sponsorer ICA Linero, Unisport, Axis och Råbylunds gård. Som en liten tillbakablick på året ser ni bilder från LIF-dagen som var en glädjefylld och lyckad dag. Vi från styrelsen vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt år 🎄 🌟 

Black Friday erbjudande från Unisport
2022-11-17 23:12

Registrera din e-mail och få en 25% rabattkod på Ordinarie pris skickad direkt till din inkorg som kan användas under Black Friday, dvs mellan datumen fredag 24/11 - söndag 27/11.

 

Länk till registrering: https://spel.unisportstore.se/voucher-facebook-blackfriday-2022-signup-se-teamsport

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledaraappen
Nyheter från våra lag
Flickor 12-13, 01/06 16:19 
Flickor 10-11, 31/05 21:02 
Flickor 12-13, 29/05 21:53 
Flickor 16-17, 28/05 19:21 
Flickor 10-11, 23/05 22:58 
Flickor 10-11, 02/05 23:36 
 
Hitta hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Råd & vård av idrottsskador
Felanmälan & Journummer