Pojkar födda 15

Hej och välkomna till PF15!

Lineros IFs barn födda 2015 tränar onsdagar klockan 17:30 - 18:30 på gräsplanen på Linero IP.

Sista träningen utomhus är den 7:e oktober. Från och med den 17:e oktober tränar vi inomhus i Vikingahallen. Träningstider inomhus är lördagar 11:00-12:00. Kom i håg att ta med avsedda inomhusträningsskor.

Just nu har vi för många barn och för få tränare. Därav är det kö för att komma med i truppen. Man anmäler sig via hemsidan
och hamnar på en kölista. Man kontaktas då plats uppstår. Om någon av föräldrarna ställer upp som ledare i laget får barnet förtur i kön.

När ni kommit med i laget så får ni mail från oss tränare med kallelser till matcher, ändringar av träningstider och ev. annan info från oss som rör laget.

Vi är i behov av fler tränare, kontakta någon av tränarna så hjälper vi er in i gemenskapen!

Vi ses på planen, välkomna!

Felanmälan & Journummer