SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linero Idrottsförening
Fotboll

Välkomna till P12:s (pojkar födda 2012) hemsida

Röda vita Linero!

 

Fokus på gemenskap och utveckling av spelarna på på och utanför planen. 

 

Tyvärr har vi väldigt många spelare just nu och de frivilliga tränare vi har klarar inte en större trupp. Det är därför kö för att komma med i laget. Hör av er om ni vill ställa er i kö.

 
 

Kontaktpersoner:

Staffan Lundholm, telefon 0734-274 712

e-mail: staffan.lundholmNOSPAMgmailDOTcom

Fredrik Neumann, telefon 070-8210000

e-mail: fredrik.neumannNOSPAMgmailDOTcom

Mattias Wallin, telefon 072-5722291
e-mail: mattias.olof.wallinNOSPAMgmailDOTcom

Andrew Clift, telefon 073-719 7129

e-mail: glimworkerNOSPAMgmailDOTcom

Klas Oskarsson, telefon 073-204 00 20

oskarssonklasNOSPAMgmailDOTcom

Henrik Nilsson, 070-9820515

fastukamaNOSPAMhotmailDOTcom

eller skicka ett e-mail till föreningen: info@lineroif.se

 

 

Tre gånger får man prova på utan att vara medlem, därefter anmäler man sig som medlem i klubben via länken nedan.

När man anmält sig som medlem på ovan länk så får ni mail från oss tränare med kallelser till matcher, ändringar av träningstider och ev. annan info från oss som rör laget.
Många på träningarna så det är kö in till laget
2023-09-13 21:58

Vi är oftast över 30st på träningarna nu och vi klarar inte fler så därför är det kö in till laget.

Vi jobbar på att få in ungdomstränare och nya frivilliga föräldrar som hjälper oss för att kunna ta emot alla som vill spela fotboll med oss.

Säsongen 2023 är igång
2023-01-15 18:47

Nu har träningarna dragit igång och vår första träningsmatch för året mot Lunds FF spelades idag.

Om du vill testa träna fotboll med oss är ni väldigt välkomna att testa.

Nu på vintern är det konstgräsplanen på Linero IP som gäller. Se tider ovan.

Beachfotbollsläger 3-4 juni för P2012
2022-04-30 07:51

Fredagen den 3 juni till 4 juni 2022 kommer vi att ha ett beachfotbollsläger i Dalby. Alla detaljer är inte klara men boka in aktiviteten i era kalendrar så länge.

 

Just nu är planen att ha en rolig och social dag där vi badar i Dalbybadet, grillar i Skrylleskogen och spelar lite beachfotboll. Vi undersöker även möjligheten att sova över antingen mellan fredag till lördag eller lördag till söndag för att "träna" på att sova över i närheten inför kommande cuper och annat.

 

Mer information kommer på mail...

Juluppehåll. Nästa träning 10 januari 2022
2021-12-19 22:35

Vi tar nu juluppehåll i träningarna och börjar igen den 10 januari 2022. Samma träningstider måndag och torsdag 17:00-18:30.

 

Tack så mycket för en väldigt rolig termin. Beröm gärna barnen för hur bra de har kämpat på alla träningar och matcher. De gör verkligen stora framsteg.

Det känns som vi har bra fart på träningarna och väldigt bra stämning i laget just nu. Jättekul!

Vi fick inte boka konstgräsplanen i mellandagarna för kommunen men vi kommer försöka styra upp något på annat sätt. Det kommer mail i så fall.

 

God Jul och gott nytt år!

Sommaruppehåll v26-31
2021-06-08 14:37

Vi kommer att ha sommaruppehåll från träningen vecka 26-31. Sista träningen före uppehållet är 24 juni sedan startar vi igen efter sommaren den 9 augusti. Den 14 juni kommer vi att en liten sommaravslutning medans de flesta är kvar. Det blir glass och lite mer lek och bus än vanligt.

P12 tränar nu två ggr i veckan
2020-09-13 11:47
Ny träningstid på Torsdagar kl 17:00-18:30. Linero IP.
Alltså träning både på Måndag och Torsdag 17:00-18:30 från och med idag (13/9).

Till att börja med så är det givetvis frivilligt hur mycket man vill träna och vi vill inte sätta press på någon. Vi vill däremot erbjuda mer träning för de som vill. Barnen är fortfarande små (fast man får inte säga det till dom) och det absolut viktigaste är att hålla intresset att röra på sig vid liv. Vi ser gärna att man håller på med andra aktiviteter utöver fotboll och då funkar det kanske bäst att träna en dag i veckan men möjligheten finns nu till två dagar i veckan.

Det har varit önskemål länge om att lägga till en dag till i veckan men det är ont om plats på Linero IP så det har tagit lite tid och förhandling. Det är nu även klart att dessa tider kommer gälla över vinter säsongen från Oktober till April fast då på konstgräs tillsammans med fyra Linero lag som delar på planen.

Knattespelen är igång se Kalender länken
2020-09-01 09:44
Som ni har sett på kallelserna så är höstens knattespel igång.
Det är fyra omgångar med små matchsammandrag. Två matcher a 3x10min.

Vi har tre lag med så det spelas matcher varje helg nu några veckor framåt men tanken är att man spelar i ett av de tre lagen och då blir det varannan helg för spelarna. Alla får givetvis chansen att spela lika mycket. Kallelser till matcherna skickas som vanligt på mail.
Att det blir så här komplicerat beror på att vi anmält tre istället för två lag. Det gör vi för att barnen ska få spela så mycket som möjligt med få avbytare på varje match.

Tryck på länken Kalender » här till vänster i menyn så ser ni när vi har knattespel och var men som sagt tanken är att man är med och spelar varannan helg och inte varje helg.

Ett tips är att man kan prenumerera på denna Linero P12 kalender genom att trycka på Prenumerera >> knappen (På ovan P12 Kalender sida). Då visas hur man får in den parallelt med din egen kalender och den hålls då uppdaterad automatiskt. Kalendern är nämligen kopplad till sportadmin men närvaro och kallelser så den hålls uppdaterad med våra träningstider och matcher.
Träning hela sommaren
2020-06-28 22:19
Vi gör ett försök att träna hela sommaren måndagar 17:00-18:30. Om det blir inställt så skickas mail ut till alla i laget. Välkomna!
Vår info
2020-04-03 21:42
Hej!

Vi fortsätter träna som vanligt, helt enligt de riktlinjer som Svenska FF, Skåneboll och föreningen har gällande coronasmittspridningen. Tänk bara på att barnen inte ska komma på träningen om de har förkylningssymptom.

Den 13 April så börjar sommarsäsongen på Linero IP och vi byter till naturgräsplanen. Just den 13 April är en Annandag påsk så ordinarie träningen är inställd men ni som är hemma får gärna komma upp till Linero IP och träffa kompisarna för lite fotboll och lek utan uppstyrning av ledare. Planen är ändå bokad på oss. Troligtvis är någon ledare där men ta med egen boll för säkerhetsskull.

Den 20 April fram till mitten av oktober (med sommaruppehåll):
Träning måndagar 17:00-18:30 naturgräset Linero IP.
(Observera att vi startar 30min tidigare.)

Den 4 April skulle vi spelat Chikos cup inomhus på konstgräs i Eslöv. Den är tyvärr inställd av arrangören. Vi har försökt hitta något lag som vill spela med oss detta datum men inte hittat någon som ställer upp. Däremot så har Lunds FF bjudit oss på en träningsmatch den 23e maj.

Knattespelen har ännu inte ställts in utan meningen är att matcherna ska spelas. Samlingarna startar runt 18 April och avslutningen är spikad till 13 Juni. Exakta speldatumen däremellan håller på att bokas så det återkommer vi med.

Alla dessa tränings- och speldatum och tider hålls uppdaterade på vår hemsida lineroif.se->Knattelag->Pojkar 12->Kalender.
(Kalendern går också att lägga till som en extern webkalender i t.ex din google kalender. Tryck på länken "Prenumerera >>")

Brunos mamma Jenny Rosander har lovat att hålla i beställningen av overaller. Mer info från henne kommer. Om något företag vill sponsra dessa är det alltså inte försent att höra av sig. Stort tack Jenny!

Nu hoppas vi på fina dagar på gräsplanerna i vår och sommar!
Andrew, Fredrik, John, Mattias, Milan och Staffan
 
Hitta hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Råd & vård av idrottsskador
Felanmälan & Journummer