SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Höstsäsongen närmar sig sitt slut
2021-10-03 15:49

Nu till helgen spelar vi höstens två sista seriematcher och vi tänkte därför komma ut med lite information om vad som händer i vinter.

 

Spelform - sjumanna nästa år

Nästa helg spelar vi alltså höstens två sista seriematcher vilket samtidigt blir de två allra sista femmannamatcherna vi spelar. Till våren går vi över till att spela sjumanna och till lite större boll (strl 4). Det ska bli riktigt roligt!

 

Vi har idag nästan 30 aktiva tjejer i laget vilket är jättekul. Vi tänkte därför anmäla två lag till nästa säsong så att alla får mycket speltid. 

 

Cup!!!

Söndagen den 17 oktober kl 13-17 tänkte vi avrunda höstsäsongen med cupspel i Trelleborg. Det som blir speciellt är att vi då spelar sjumanna - dvs. den spelform vi kommer att gå över till nästa år. Kallelse skickas ut senare den här veckan. 

 

Träning

Vi fortsätter träna utomhus två gånger i veckan fram till och med vecka 43. Sista måndagsträningen blir alltså den 25 oktober. 

 

Vi tar uppehåll under v. 44 då det är höstlov.

 

Från och med vecka 45 kommer vi att träna utomhus en dag i veckan och inomhus en dag i veckan enligt följande: 

-  på torsdagar utomhus på konstgräs kl 17:15-18:30

-  på lördagar inomhus i Vikingahallen kl 12-13 (första inomhusträningen blir lördagen den 13 november). 

 

Matchkläder och träningskläder

Den 23 september beställde vi matchkläder (matchtröja, strumpor och shorts) till de tjejer som är nya i laget och ännu inte har fått några matchkläder. Detta bekostar föreningen. Matchtröjan kommer ni dock att behöva lämna tillbaka till föreningen när det är dags för laget att byta. Strumpor och shorts får ni behålla. Vi hoppas få de beställda matchkläderna inom kort.

 

För dem som vill går det bra att beställa träningskläder med Linero IF:s logga här: https://www.unisportstore.se/team-sport/linero-if/ Träningskläder bekostas av spelaren själv. 

 

Hälsningar, 

Ella, Matt, Jocke, Dan, Maria och Erika


Nyhetsarkiv
Inställd match 23 maj 2021-05-19 15:05
Provning av matchställ2021-03-09 17:54
Innesäsongen 2019/20202019-10-14 22:36
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan