SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningsmatch: Skurups AIF - Linero IF
2017-02-12 16:35

Säsongens första träningsmatch borta mot Skurups AIF resulterade i en övertygande och rättvis seger med 5-0 (3-0).


Laget bestod av Ali,Johan,Kus,Meyer,Nahom,Khaled,GP,CP,Musse,Leo,Fredde,Emil och Jacob.


Ett heltaggat och rörligt Linero tog tag i matchen direkt och dominerade i stort sett hela den första halvleken. Ledningen 3-0 i halvlek (efter mål av GP,CP och Leo) kunde varit avsevärt större och Skurup hade max två avslut på Ali. I den andra halvleken satte Skurup lite högre press på oss samtidigt som vi tappade lite av initiativet. Trots detta hade vi kontroll på matchen och vann också den andra halvleken efter mål av Kus och GP. En febersjuk Martin Glimberg hade garanterat varit nöjd med insatsen som lovar gott inför fortsättningen.


Själv var jag mest nöjd med inställningen, rörligheten och löpviljan vilken jag tycker det har varit lite si och så med emellanåt på träningen. Hela laget gjorde en mycket bra insats mot ett i och för sig svagt Skurup men å andra sidan spelar man ej bättre än vad motståndarna tillåter och vi gjorde det svårt för dem. Vill ändå lyfta fram försvaret som stod för en felfri insats samt GP som nog sprang mest av alla, gjorde två mål och retade gallfeber på Skurupsspelarna.


Vi tar med oss denna insatsen till tisdagens träning där vi förhoppningsvis blir avsevärt fler än i torsdags  (även.  och skulle snöa eller vara kallt). Ingen fotbollsspelare har någonsin (såvitt jag vet) blivit bättre av att vila så ses vi på tisdagens​

 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan