SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Starkt målvaktsspel i tuffa bortamatchen
2018-05-27 20:51
Bittert efter att Vannas ribbskott dömts ut av domaren.
Målvaktsträningen i Linero if börjar ge resultat. Tre olika målvakter vaktade buren i matchen borta mot Löddeköpinge – och de storspelade.

Tränare Dave har bestämt sig för att höja nivån på målvaktsspelet. Svettiga kasta sig-övningar, armhävningar för den som inte lyssnar på instruktionerna och youtube-videos att plugga hemma på.
– Jag gör inget halvhjärtat. Då blir det som Loris Karius i Champions League-finalen, förklarar stjärncoachen.
Och att övningarna gett resultat syntes under bortamatchen mot Löddeköpinge. Linero ställde upp med trion Julia, Edda och Siri mellan stolparna – vilka värmdes upp med stenhårda skott av maskoten Elliot och sedan vaktade målet i varsin period. 
– Målvakterna storspelade idag, säger tränare Jenny.
Hon coachade ensam laget denna stekheta lördag.
– Nja, jag hade en pappa med som assisterade mig, men det blev mest som att ha ett barn till att hålla reda på, säger hon.
Trots den starka defensiven föll Linero till slut, efter att hemmalaget rest sig från Lineros stenhårda press.
När domaren blåste av matchen utbröt stort missnöje bland gästande spelare. Detta sedan Vanna i slutminuterna träffat ribban med ett stenhårt skott som samtliga Linero-spelare – inklusive dem som tittade åt helt andra håll – var övertygade om studsade ned innanför mållinjen innan bollen rensades bort.
– Vi fokuserade för mycket på domarinsatsen, summerade tränare Jenny efter matchen.
– Men det är märkligt att Löddeköpinge inte kör med målkamerateknik.

Nyhetsarkiv
Träning2017-08-10 14:47
Bilder från Linerocupen2017-03-21 21:08
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan