SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Avslutning inför sommaren – då släpptes överraskningen
2017-06-27 20:32
Sommaravslutning med korv, glass och sol. Bland spelarna syns fyra eminenta tränare.
Lineros tjejer 08-10 tog halvtidspaus för året med korvgrillning, glass och matcher mot föräldrarna. Och tränare Jakob kom med en rejäl överraskning.
– Ni ska få vara maskot åt FC Rosengård.

Föräldrarna fick lägga sig i gräset och göra armhävningar – efter att ha fått stryk mot Lineros tjejer under tisdagens sommaravslutning. Mammorna och papporna kunde dock trösta sig med grillad korv och glass. 
Nu väntar några veckors sommarvila innan höstsäsongen drar igång. Det ryktas då om stenhårda fys- och motionspass som kommer att få serie A:s försäsong att blekna i jämförelse. 
Men det finns också något att se framemot för tjejerna, avslöjade tränare Jakob.
– Den 19 augusti, då FC Rosengård möter Eskilstuna, ska ni få vara maskot åt spelarna i Rosengård, och gå in på planen och hålla dem i handen inför publiken, berättade han.
Linerotjejerna jublade, undrade om de kommer att bli kompisar med proffsen i ett av världens bästa fotbollslag – och hoppades få komma med på tv.
Efteråt konstaterade tränare David att det inte bara är Lineros spelare som ska vara glada över den kommande allsvenska matchen – utan också publiken. 
– Den kommer ju att få se framtidens FC Rosengård!


Nyhetsarkiv
Träning2017-08-10 14:47
Bilder från Linerocupen2017-03-21 21:08
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan