Välkomna till vår sida
Hej och välkomna till PF13

Lineros IFs pojkar & flickor födda 2013 tränar måndagar på gräsplanen på Linero IP klockan 17:30 - 18:30 när det är utomhusträning och lördagar kl 11-12 i Vikingahallen när det är inomhusträning.

Ni är varmt välkomna att prova på fotboll med oss. Det är bara att dyka upp när vi har träning, men vi uppskattar om ni vill skicka ett meddelande till någon av oss ledare  - så vi har lite koll inför passen när det kommer nya!

Man får prova på tre gånger utan att vara medlem, därefter anmäler man sig som medlem i klubben.
När man anmält sig som medlem på ovan länk så får ni mail från oss tränare med kallelser till träningar, ändringar av träningstider och ev. annan info från oss som rör laget.

Ledare i gruppen:
Johannes

Tack och vi ses! 😀
Nu flyttar vi inomhus
2019-10-11 21:25
Hej!

Nu drar inomhussäsongen igång igen.
Första inomhusträningen är lördagen den 12 oktober kl 11:00. Detta kommer vara vår inomhustid framför.

Så lördagar kl 11:00 tränar vi inomhus, och fortsatt en timme som vanligt.

Datum som hallen är stängd och där träning utgår är:
2019-12-21
2019-12-28
2020-01-04
2020-04-11

Skulle någon annan lördag bli inställd meddelas detta via epost.

Vi ses i Vikingahallen!

// Ledarna PF13
Snart flyttar vi utomhus igen!
2019-03-24 00:05
Snart byter vi till sommartid, alltid ett krångel det där - framåt, bakåt...
Det finns ett smart sätt att komma ihåg hur man ska flytta klockan: på hösten tar man in (tillbaka) utemöblerna, alltså ska klockan flyttas bakåt. Och på våren, ja då flyttar man ut (fram) utemöblerna igen.

Precis som klockan, eller ja utemöblerna, så flyttar vi också ut igen om några veckor. Den 15 april för att vara mer exakt. Planen är att köra 3pass till inomhus t.o.m 7 april, för att sedan flytta ut. Skulle det ändras så kommer vi såklart att meddela er!

Inget har egentligen ändrats sedan förra sommaren, vi önskade och fick samma tider - Måndagar 17:30 är det som gäller från 15 april!!!

Äntligen Gräs - Väl mött

Träningsuppehåll under jul/nyår
2018-11-03 15:05
Hej !

Hoppas alla haft en bra halloween och Alla helgons helg! :)

November är redan här och december-helgerna närmar sig med stormsteg.
Tänkte därför uppdatera er med när vi har träningsuppehåll under jul/nyår.

Följande datum kommer vi inte att ha någon träning:
  • 23 december
  • 30 december
  • 6 januari
Ni kan även skriva upp 21 april redan nu, då det inte heller kommer att vara någon träning.

Mikko - Johannes - Morgan
Nu kickar vi igång höstsäsongen
2018-08-15 12:26

HEJ på er alla fotbollsvänner!

Hoppas ni haft en jätteskön sommar. Tittat på massa fotbolls-VM, men också vilat upp er ordentligt för nu är det äntligen dags att knyta på sig fotbollsskorna igen!

På måndag, 20:e augusti, kickar vi igång igen. Samma gamla tid, samma gamla plats. D.v.s 17.30 på bortre sidan av gräsplanen på Linero IP.

Vi hoppas ni ser framemot det lika mycket som vi, vi ses på måndag :D

Hello football friends!

Hope youve had a great summer. Watched the a lot of World Cup, but also rested so youre fit for flight because its finally time to lace up the football shoes again!

On Monday, August 20, we will kick-of again. Same old time, same old place. That is 17.30 on the far side grasfield on Linero IP.

We hope you look forward to it as much as we do see you on Monday: D
Träningstider för Pojkar och Flickor födda 2013
2018-04-25 17:19
Nu är det äntligen dags för vår nya grupp med pojkar och flickor födda 2013 att börjar träna och spela fotboll i Linero IF.

Träningstiden blir måndagar kl 17.30-18.30gräsplanen med start måndag den 7 maj!

Våra ledare i gruppen kommer att vara:

Morgan Hallgren (morgan.hallgren@gmail.com)
Mikko Lauhakari (contact@lauhakari.com)