SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Knattespelen är igång se Kalender länken
2020-09-01 09:44
Som ni har sett på kallelserna så är höstens knattespel igång.
Det är fyra omgångar med små matchsammandrag. Två matcher a 3x10min.

Vi har tre lag med så det spelas matcher varje helg nu några veckor framåt men tanken är att man spelar i ett av de tre lagen och då blir det varannan helg för spelarna. Alla får givetvis chansen att spela lika mycket. Kallelser till matcherna skickas som vanligt på mail.
Att det blir så här komplicerat beror på att vi anmält tre istället för två lag. Det gör vi för att barnen ska få spela så mycket som möjligt med få avbytare på varje match.

Tryck på länken Kalender » här till vänster i menyn så ser ni när vi har knattespel och var men som sagt tanken är att man är med och spelar varannan helg och inte varje helg.

Ett tips är att man kan prenumerera på denna Linero P12 kalender genom att trycka på Prenumerera >> knappen (På ovan P12 Kalender sida). Då visas hur man får in den parallelt med din egen kalender och den hålls då uppdaterad automatiskt. Kalendern är nämligen kopplad till sportadmin men närvaro och kallelser så den hålls uppdaterad med våra träningstider och matcher.
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan