SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vår info
2020-04-03 21:42
Hej!

Vi fortsätter träna som vanligt, helt enligt de riktlinjer som Svenska FF, Skåneboll och föreningen har gällande coronasmittspridningen. Tänk bara på att barnen inte ska komma på träningen om de har förkylningssymptom.

Den 13 April så börjar sommarsäsongen på Linero IP och vi byter till naturgräsplanen. Just den 13 April är en Annandag påsk så ordinarie träningen är inställd men ni som är hemma får gärna komma upp till Linero IP och träffa kompisarna för lite fotboll och lek utan uppstyrning av ledare. Planen är ändå bokad på oss. Troligtvis är någon ledare där men ta med egen boll för säkerhetsskull.

Den 20 April fram till mitten av oktober (med sommaruppehåll):
Träning måndagar 17:00-18:30 naturgräset Linero IP.
(Observera att vi startar 30min tidigare.)

Den 4 April skulle vi spelat Chikos cup inomhus på konstgräs i Eslöv. Den är tyvärr inställd av arrangören. Vi har försökt hitta något lag som vill spela med oss detta datum men inte hittat någon som ställer upp. Däremot så har Lunds FF bjudit oss på en träningsmatch den 23e maj.

Knattespelen har ännu inte ställts in utan meningen är att matcherna ska spelas. Samlingarna startar runt 18 April och avslutningen är spikad till 13 Juni. Exakta speldatumen däremellan håller på att bokas så det återkommer vi med.

Alla dessa tränings- och speldatum och tider hålls uppdaterade på vår hemsida lineroif.se->Knattelag->Pojkar 12->Kalender.
(Kalendern går också att lägga till som en extern webkalender i t.ex din google kalender. Tryck på länken "Prenumerera >>")

Brunos mamma Jenny Rosander har lovat att hålla i beställningen av overaller. Mer info från henne kommer. Om något företag vill sponsra dessa är det alltså inte försent att höra av sig. Stort tack Jenny!

Nu hoppas vi på fina dagar på gräsplanerna i vår och sommar!
Andrew, Fredrik, John, Mattias, Milan och Staffan
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan