Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till P06 hemsida
I somras deltog vi i Laxacupen i Halmstad.Ny säsong igång
2018-08-14 07:05

P06 drog igång "höstsäsongen" den 24 juli. Vi tränar två gånger i veckan på Linero IP:


Tisdagar kl. 17:30-19:00 (konstgräs)

Torsdagar kl. 18:30-20:00 (gräs)


Ibland kör vi en tredje träning. Först till efter seriespelet kör vi igång kontinuerligt med en tredje träning, som vi kör inomhus i Vikingahallen.


Vi är nu en trupp på 20 killar och tre ledare. Nya killar är väldigt välkomna att oanmälda dyka upp på våra träningar!!


Förrförra helgen deltog vi i Eskilscupen i Helsingborg. En bra cup med många matcher. Cupen var dock inte anpassad till de nya spelformerna, vilket var lite trist och gjorde det svårt för oss att få till ett bra spel mot hemåtpassande och långtjongande lag. Vi åkte buss och tåg fram och tillbaka varje dag vilket genererade många timmar tillsammans i laget. Ingen övernattningscup denna sommar för laget, men nästa sommar siktar vi på det och vi kommer också att anordna ngn typ av långhelg med övernattning i vinter.


Vi fortsätter med 7 mot 7 i seriespelet och med två lag på B-nivå. Nästa år vankas dock liten 9 mot 9, vilket vi introducerar direkt efter höstens seriespel. Är ngn intresserad av att möta oss i träningsmatcher under vintern, maila då gustavsson.david@gmail.com


Vi tänker också spela mkt futsal i vinter (som vanligt) samtidigt som vi troligen deltar i en vintercup för första gången.

 

Vintersäsongen inledd
2017-11-11 06:58

Nu har vi trätt in i vinterkylan, naj inte riktigt ännu, men vinterträningstiderna har börjat och imorgon spelar vi första inomhuscupen. Vi planerar som vanligt att spela 6-8 inomhusturneringar, men vi skippar vinterserie även i år. Troligen blir det dock lite fler träningsmatcher denna vinter än föregående vintrar. Kolla i kalendern för mer info om vad vi gör nu under vintern.


Liksom förra vintern kör vi tre träningar i veckan:


Tisdagar kl. 18:00-19:30, konstgräs på Linero IP

Torsdagar kl. 17:30-19:00, konstgräs på Linero IP

Lördagar kl. 15:00-16:30, inomhusgolv i Vikingahallen


Dock delar vi inomhustiden med P07, vilket gör att vi ibland kommer försöka ta andra lags lediga tider inomhus samt ibland köra utomhusträning på lördagen istället, som idag lördag 11 nov då vi kör kl. 11:15-12:45 på konstgräset istället. Ibland kanske vi kör utomhus på söndagen t o m om vi har cup på lördagen.


Under året har vi jobbat rätt mkt med försvarspel, framför allt pressteknik. Under hösten körde vi försvarsträning nästan varannan träning. I våras körde vi mkt en mot en. Resultatet är att vi har släppt in betydligt färre mål i år. Dock har vi ju inte gått lägre ned på planen, utan vi har snarare flyttat upp backlinjen ännu högre för att komma upp i ryggen på motståndarna så att de inte tillåts att vända om med bollen. Vår höga intensiva press har vi fortsatt med, och vi har blivit noggrannare med att markera motståndarnas innermitt. Vi har dessutom gjort fler mål i år.. :) Nu kommer vi att fokusera rätt mkt på passningsspelet. Vi ska bli bättre på passningsspelet när vi kommer i hög fart, bättre på att göra/genomföra direktpassningar och bli bättre på att undvika passningsskugga och utnyttja båda små och fria, större ytor bättre.


Vi är just nu en trupp på 22 killar och fyra ledare. Nya såväl som gamla killar är välkomna att komma på våra träningar. 


Lördagen den 24 mars anordnar vi Linerocupen för P06 för fjärde året i rad. Alla är välkomna att anmäla lag till denna cup. Se http://www.lineroif.se/docs/676/15503/Inbjudan%20Linerocupen%202018%20(P06).pdf för inbjudan.


Sugna på träningsmatch/-er eller vara med på Linerocupen? Hör av er till David Gustavsson (gustavsson.david@gmail.com)

Ännu en säsong till ända - P06 tar sommarbreak
2017-06-29 14:53

Dags att kort summera vårens bravader och göra en framåtblick.


Under våren har våra P06:or tagit ytterligare steg framåt i sitt spel. Laget har gjort bra insatser under hela utesäsongen, och bara fallit igenom helt i en match. Vi har blivit bättre på att hålla positionerna, vilket har gjort att vi har släppt in färre mål denna säsong. Vi har dessutom fått till ett mycket bra anfallsspel med bra passningsspel i många matcher, vilket har gjort att vi även har gjort fler mål. Vi tror att vår träningsfrekvens på tre gånger i veckan i vintras gjorde att vi kom starka ut ur vinterkylan, även om vi tycker att vi fortfarande saknar en del gällande styrka, balans och koordination som vi försökte träna en del på inomhus i vintras.


Men nu tittar vi framåt och jobbar vidare med att våra killar ska bli ännu bättre fotbollsspelare och att de ska ha ännu roligare tillsammans.


Nästa anhalt är Laxacupen i Halmstad 27-30 juli. Tio av killarna deltar i detta sommaräventyr.


Därefter börjar träningarna igen, från tisdagen den 1 augusti, som vanligt


Tisdagar kl. 18:30-20:00 (konstgräs)

Torsdagar kl. 18:15-19:45 (gräs).


Nya såväl som gamla killar är välkomna. Vi är nu en trupp på 20 killar, då vi har fått två nya killar som har börjat spela med oss de senaste månaderna.


Vi deltar med ett lag i Möllevallscupen den 6 augusti, ett lag i Höstcupen i Furulund den 8 oktober och troligen ett lag i Pågacupen i Staffanstorp den 29 oktober. Därefter kör vi som vanligt rikligt med inomhusturneringar samt troligen någon vinterserie.


Naturligtvis deltar vi i seriespel med två lag under hösten också, ett i B-serien och ett i C-serien. 


Ha en skön sommar!

   

Nya träningstider, men ingen träning på tisdag (11 april)
2017-04-10 06:40
Nu börjar "sommarträningsperioden". Vi tränar på Linero IP följande tider:

Tisdagar kl. 18:30-20:00 (konstgräset)
Torsdagar kl. 18:15-19:45 (gräset).

Vi kommer troligen också köra ett par teknikpass ett par onsdagar under våren tillsammans med yngre ungdomslag i Linero IF och minst ett löppass upp för Hardebergabacken ska vi genomföra.

Vi har två lag i seriespel. Ett lag i P11 Kompisligan Skåne Sydvästra B1 (http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=table&ftid=68744) och Ett lag i P11 Kompisligan Skåne Sydvästra C1 (http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=table&ftid=68750). 

Vi spelar Näsets cup i Höllviken med ett lag på lördag 15 april (http://www.procup.se/cup/30381.htm).
Vi ska anmäla ett lag till Åshöjdens cup i Klagshamn torsdagen den 25 maj (http://www.procup.se/cup/30360.htm).
Till sommaren deltar vi med ett lag i Laxacup i Halmstad (http://www.cumap2.se/cup/halmstads_laxacupen6111.htm).

Vi är nu en trupp på 20 killar. Nya spelare är mycket välkomna. Det är bara till att dyka upp oanmäld till träningen!
Gräspremiär och spel på alla positioner
2017-04-08 19:57
Det var vi som spelade idag!
Idag var vi och spelade Häljarp IF:s vårcup. Det hela började lite trist då våra första motståndare (Munka-Ljungby) inte dök upp. De blev uppringda, men de hade bara fyra spelare, resten magsjuka. De hade mailat en timme innan... Vi fick alltså vänta ytterligare 1,3 h på nästa match. 

Sen spelade vi 3 matcher á 2 x 15 min, varav 2 matcher på naturgräs. Bollen rullar helt klart långsammare på gräset :), men vi avslutade varje match med fina setsiffror (!). Dessutom spelade alla killarna på varje position på planen (exkl. målvakt (fyra olika)). Vi var tre avbytare, så varje match spelade en kille antingen höger, mitten eller vänster, d v s tre killar bytte med varandra (vi hade tre avbytare), antingen som forward eller back (vi kör med speluppställning 3-3). Vi byter jämt och ständigt på positioner normalt under våra matcher, men idag fick alla verkligen spela på alla positioner!!

Vi ställer in träningen på tisdag (11 april) då vi är många som är bortresta, men på torsdag (13 april) kör vi träning kl. 18:15-19:45 på gräsplanen.

Nästa helg är det Näsets cup i Höllviken på lördagen (vi har ett lag med) och seriepremiär på söndagen (vi har två lag i seriespelet).


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Linero Idrottsförening, 09/12 18:21 
Linero Idrottsförening, 07/12 14:45 
Linero Idrottsförening, 05/12 17:00 
Linero Idrottsförening, 01/12 18:49 
Linero Idrottsförening, 26/11 16:13 
Linero Idrottsförening, 31/10 17:00 
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan
Väder

klart.se