Välkommen till Linero IFs U16-lag
- Onsdag 18:30-20:00, gräs
- Fredag 18:30-20:00, gräs

Ledare
Huvudtränare: Senad Jaganjac (0708-11 57 50, seno_j@hotmail.com)

Assisterande tränare: Azeddine Benbakhta (0761-68 09 60, azd_fat@hotmail.com)

Provträning

Nya spelare födda 2004 eller 2005 är välkomna att provträna. Kontakta tränarna eller kom till en träning och prata med tränarna innan träningen börjar.

Registrering

Som ny spelare skall du registrera dig som medlem här

2:a plats i vintercupens A-slutspel för P05
2018-04-02 10:40

Under påskdagen spelades slutspelet i Vintercupen på en iskall Landskrona idrottsplats.

Vi deltog med ett lag i A-slutspelet. Vi inledde med att vinna mot Lödde i semifinalen med 4-2 efter en mycket bra insats av killarna. Därefter var det dags för final mot Fortuna från Helsingborg. Efter en tät match stod Fortuna som segrare med 1-0. Mycket bra av våra killar att hamna på en andra plats i cupen där 18 lag deltog.

Avslutning
2017-06-20 07:53
Igår hade vi avslutning och Gustav bjöd in till hamburgergrillning i sin trädgård.

Vi började med lite lätt matchspel i värmen och cyklade sedan i samlad trupp hem till Gustav. Väl där blev vi bortskämda med hamburgare och dricka samt marängsviss till efterrätt.
Killarna har gjort en fantastisk termin och tagit ett eller kanske t o m två steg i utvecklingen. Tillsammans har vi spelat 16 seriematcher där vi vunnit 13 matcher, spelat oavgjort i en och förlorat två. Bra kämpat killar!

Vi tränare önskar er alla en trevlig sommar!

P12 C-serien, omg. 9
2017-06-17 17:34
Idag spelade vi sista matchen innan sommarlovet och tog emot Dalby GIF på Linero IP. Efter en jämn start de första 10 minuterna stod matchen och vägde. Med tur och skicklighet lyckades vi göra första målet och kunde gå till pausvila med 3-0. I andra halvlek kunde vi spela ut, samtidigt som det knöt sig för Dalby och de började göra fler misstag. När slutsignalen ljöd stod vi som vinnare med 7-1. Reduceringen var det sista som hände i matchen. Med lite disciplin hade vi haft möjlighet att göra fler mål, men på slutet valde vi allt som oftast att själva gå på avslut istället för att passa bollen till en medspelare som hade bättre läge.
P12 A-serien, omg. 9
2017-06-15 07:28

På ett soligt Linero ip tog vi idag emot Bjärreds IF i den sista omgången av vårens seriespel i A-serien. Vi har genom åren haft svårt för Bjärred. Dessutom har spelet de senaste matcherna varit lite knackigt men idag var det fina spelet från killarna tillbaka. Vi startade matchen med ett mycket fint passningsspel och tog ledningen med både 1-0 och 2-0 i mitten av första halvleken. Vi vågade hålla i bollen och hittade varandra med fina passningar och dessutom skapade vi många målchanser. När domaren blåste av för halvlek var ställningen 2-1 till oss. Killarnas fina spel fortsatte i andra halvlek och vinsten säkrades till slut med 4-1. Skönt att kunna avsluta vårsäsongen med en mycket bra genomförd match. Killarna har gjort en mycket bra vårsäsong. 6 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust i A-serien.

P12 C-serien, omg. 8
2017-06-11 15:52
Idag var det dags att möta IF Lödde på bortaplan.
I en välspelad match tog Lödde snöpligt ledningen. Vi lät oss inte slås ned av det utan kvitterade strax efter. I halvlek stod det 2-2. Hampus kände av sin gräsallergi och kunde inte stå i andra halvlek. Vad göra? Ur bakluckan halade vi fram vårt hemliga vapen. Hannes! Hannes hoppade in med den äran. Vi tappade våra positioner och vårt spel ett tag, men kom igen och kunde till slut vinna med 4-6. Bra spel idag!
P12 A-serien, omg. 8
2017-06-09 10:08
I fredags spelade vi match mot Olympic på Lindängen i Malmö. Det var en jämn match som slutade 4-4. Vi tog ledningen med 1-0. Olympic vände och ledde med 2-1 i paus. Lagen följdes åt i andra halvlek och vi kvitterade med ca 2 minuter kvar till 4-4. Hyfsat spel från vår sida matchen igenom. Dock dåligt närkampsspel i början av respektive halvlek som gjorde att Olympic kunde ha lite mer boll än vad vi hade. Som vanligt kämpade och slet killarna mycket bra så kvitteringen i slutet av matchen kändes bra. Nu har vi sista matchen i A-serien för vårsäsongen på onsdag 14 juni då vi möter Bjärred på hemmaplan.
P12 C-serien, omg. 7
2017-06-03 12:43

Fler bilder (+3) >>
Idag tog vi emot ett tekniskt och välspelande Södra Sandby IF. Vi var lite bättre organiserade och hade lite farligare anfall. Efter en välspelad match stod vi som vinnare med 4-1. Bra laginsats igen av killarna!
P12 A-serien, omg. 6
2017-05-24 21:44
I fredagskväll, i ett underbart väder, spelade vi bortamatch mot Vellinge. Första gången för killarna att spela match en fredagskväll. Kändes lite ofokuserat på uppvärmningen men efter ett snack så var alla på tårna som vanligt. När väl matchen hade kommit igång så tog Vellinge kommandot direkt med ett mycket fint passningsspel. Vi jobbade oss dock in i matchen och kunde ta ledningen med 1-0 efter ett härligt klapp-klapp spel med passningar. Vellinge kom dock tillbaka och ledde med 3-2 i paus. I andra halvlek kämpade killarna mycket bra som vanligt men vi hade lite otur med skador så vi blev begränsade i våra byten. Vi lyckades trots det gå upp i en 4-3 ledning men sedan vände Vellinge igen och de vann till slut med 8-5. Blev några mål för mycket för Vellinge i slutet när vi chansade med att flytta fram laget för att komma ikapp. Nog nyttigt med en förlust efter fem raka segrar.
P12 C-serien, omg. 6
2017-05-22 22:03
I söndags åkte vi till Flyinge för att möta GOF IF.
Vi hade svårt med passningsspelet i det "höga" gräset och dribblade mycket själva med bollen. Flyinge stod upp starkt med ett fysiskt spel, men våra killar stod upp och kämpade väl. När dammet lagt sig stod vi som segrare med 3-0. Killarna har verkligen tagit ett steg i utvecklingen sedan förra säsongen. Starkt att kunna vinna utan att spela bra.