Välkommen till F05-06

Välkomna till F05-06 hemsida

Vi är ett glatt gäng som älskar att spela fotboll och umgås med varandra!!

Alla är välkomna till oss oberoende erfarenhet och kunskap.

"Vi vinner och förlorar som ett lag"

Kom ner till IP så kommer våra tjejer ta hand om dig och göra dig en i laget!

Vi tränar under vintersäsongen på måndagar kl. 17:00 - 18:30 och onsdagar kl 18:30 - 20:00 på Linero IP gräsplan.

Välkommna!!

Följ oss på instagram Linero_f05_06 (vi uppdaterar mer där)😉

Kontaktperson:

Peter Åberg, e-mail: hobbe1080p@gmail.com, 0706152098,

Federico Marengo, email: fede_marenco@yahoo.com, 0739728951

eller skicka ett e-mail till föreningen: info@lineroif.se

Ett trött men starkt Linero presterar!
2018-09-09 16:25

5-1 mot Lödde efter en riktigt jobbig match!
Med enbart nio spelklara tjejer efter sjukdom skulle vi ändå spela 9-manna efter motståndarnas begär.
0-1 står det efter en minut orsakat av ett stort misstag i en hörna och med en sjuk Naomi på plan ser saker mörkt ut. Efter ett fint spel, Ett fint inlägg och en djupledsboll leder vi med 2-1 när första perioden är spelad. Målskyttar Naomi och Rebecka
Nu kom problemet... Vi fick andra perioden ställa upp med 8 tjejer på grund av en svimfärdig Naomi.   Ett redan väldigt trött Linero ställde upp med ett starkt deffensiv för att stabilisera läget. Maya bull från F09 fick hoppa in från sidlinjen, trött efter sin egna spelade match.Med ett fulltalligt lag igen skapar vi chanser efter chanser och med ett fint spel slutar första perioden 3-1 efter ett kyligt och välplacerat skott av Gerda. Med Naomi tillbaka i tredje perioden började spelarna skina igen. Ett trött Linero men ett starkt Linero. Naomi passar på att trycka in två mål innan hon blir tvingad till sidlinjen igen..
Matchen slutade 5-1 och tjejerna var så  välförtjänta en vinst efter en sådan prestation. Lite mer kyla i målchanserna så gör vi tio mål nästa vecka! Spelet är äntligen tillbaka denna säsong och det ger reslutay
Vi får bara hoppas att Gerda kryar på sig och mår bra efter skadan hon fick efter en tackling i tredje perioden.
Ta med kompisar tills på tisdag(viktigt) så vinner vi resten!

2017-10-23 14:38
Elva tröta men glada tjejer!
I Söndags spelade tjejerna sin första 9-manna turnering någonsin och detta var på Smörlykan! Offsiden var inget problem och efter att mött LFF, Lillatorg och Husie hade tjejerna vunnit tre av tre matcher! Bra jobb tjejer!
Cup Danmark
2017-07-31 16:50
Fyra dagar av mycket skoj!
Tjejerna gästade vårt grannland Danmark i fyra dagar och deltog i Cup Danmark utanför Köpenhamn.
Efter en månad av godisätande hade tjejerna väldigt svårt att komma igång med spelet som vi hade i våras. Trots detta bet tjejerna ihop och tog sig till final där Höllviken besegrades med 4-0.
Cupen har varit väldigt lärorik för tjejerna men även oss tränare. Även kul att möta utländska lag från Danmark och England även lag norr om Göteborg.
Matcher har spelats i full glädje och Bakken har besökts detta trots flera skador, avhopp och spricka i revbenet på Ella.
Tjejerna har nu ett antal dagar vilande innan försäsongen fortsätts med träningar och Borgeby cup!
Ni är fantastiska!
Serieseger för F05-06
2016-10-24 21:20
Vinst mot Vellinge IF och serieseger
Typiskt nog började det att regna när vi körde in i Vellinge, men lagom till att söndagens match skulle börja, klarnade det upp och solen tittade fram lite mellan molnen.
Tjejerna började med två snabba mål och fortsatte med ett jättebra spel. Man samspelade och hittade varandra på planen nästan hela tiden vilket resulterade i en hel del målchanser och till slut mål. Vellinge fick lite mer spel i andra halvlek men tjejerna kom tillbaka och vann till slut med 7-1.
Även om det var klart redan innan matchen, kunde därmed tjejerna fira både sin vinst för dagen och sin serieseger i F11 Kompisligan SvC1, höst.

Grattis tjejer !!

Vinst mot Borgeby
2016-10-16 11:59
Firade med champagne!!
Va gymma ni har blivit tjejer!

Tränarna!