Välkommen till F03-04
Hej!

F03/04 kommer att läggas ner fr.o.m. 2017-03-26 pga för liten trupp.

Mvh,

Tränaren.

Tuff match mot Vellinge IF
2016-09-21 00:03
Efter att vi sett en stegvis tydlig förändring och förbättring de senaste matcherna, så åkte vi med gott mod till Vellinge för att möta serieledarna. Taktiken för dagen blev att gå ut med en stark defensiv och en i princip 2-1-2-1 uppställning. Vi bestämde oss vidare för att kriga för varandra, kommunicera mycket och vara aktiva på plan. Då Vellinge också spelade i rött fick vi ikläda oss gula inlånade (ngt stora) västar. Startuppställningen var: Märta - Saga, Julia - Nanna - Clara, Hrefna-Lily - Malou. Ilanna, Karin och Elina började som avbytare. Vellinge visade tidigt prov på bra spel genom fina passningar, korrekta löpningar och hårda (om än inte så precisa) skott. Vi slet på bra och Vellinge fick inga klara chanser. Det var mycket kamp och det märktes att tjejerna gett sig tusan på att inte vika sig i första taget. 1-0 till Vellinge kom efter ca 15 min, men ganska kort därefter kvitterade Malou genom att hålla sig framme vid en tilltrasslad situation vid målet. 1-1 i paus, vilket var mycket tack vare at Märta briljerat i mål och alla dragit sitt defensiva lass. I andra ökade pressen från Vellinge och chanserna blev farligare och farligare, 2-1 kom genom ett fint kombinationsspel. Dock så skulle Malou än en gång hålla sig påpassligt framme och kvittera genom ett fint skott nere till vänster. 2-2 stod sig länge och väl, men efter ett oturligt självmål och en tilltrasslad 50-50 situation kunde Vellinge rycka ifrån. Matchen slutade till sist 5-2 till Vellinge, efter att de kontrat in ytterligare ett mål när vi tryckte på för en reducering. Kanske inte det resultat vi hade hoppats på, men ett klart fall framåt när det kommer till samarbetet på plan, det defensiva jobbet och kämpatakterna!
Höstsäsongen!
2016-08-08 10:16
Tränings- och säsongspremiär!

Då är det äntligen dags för återigen snöra på sig fotbollsskorna och börja lira lite boll!

Träningen startar 8/8 och träningstiderna för hösten är:

Måndagar: 18:15 - 19:30

Onsdagar: 18:00 - 19:30

Seriepremiär är den 14/8 hemma mot Lunds BoIS, resten av spelschemat finns under menyn Matcher »

Hjärtligt välkomna nya och "gamla" spelare!

//Tränarna