Det här är P09
2018-11-30 06:16

Linero IF:s P09:or är ett härligt gäng på 27 killar och fem ledare. När vi spelar match spelar vi liten 7 mot 7, men vi spelar också mycket futsal på vinterhalvåret. Under vintersäsongen tränar vi två gånger i veckan:

Tisdagar kl. 17:00-18:30 (utomhus på konstgräset på Linero IP)

Lördagar kl. 12:15-13:45 (inomhus i Vikingahallen)

Ibland kör vi ytterligare ett träningstillfälle för målvaktsträning, ofta tillsammans med andra lag i föreningen.

En gång i veckan finns också möjligheten att träna P08-laget (max två killar per träning).

Nya såväl som gamla spelare är välkomna att bara dyka upp på en P09-träning och sedan testa ett par gånger innan medlemsavgiften behöver betalas.

Vi följer Svenska Fotbollsförbundets spelarutbildningsplan, nivåindelar inte vid match/cuper, nivåindelar ibland under vissa övningar på träningarna och nivåanpassar träning och match för att alla ska kunna vara med. Detta medför till exempel att vi alltid kör tematisk träning och att vi följer Skånes fotbollsförbunds rekommendation att anmäla två lag på samma nivå i seriespelet.

Förutom att delta med två lag i seriespel (Kompisligan), spelar vi 6-8 inomhuscuper och 4-6 utomhuscuper varje år varav minst en cup är en övernattningscup.

Vi spelar gärna träningsmatcher. Är ni sugna att spela mot oss, kontakta då tränare David Gustavsson (gustavsson.david@gmail.com).

Höstsäsong
2018-08-08 06:35

Sedan en dryg vecka tillbaka har vi påbörjat "höstsäsongen" för P09. Vi tränar som i våras följande tider

Tisdagar kl. 17:00-18:30 (gräs)

Torsdagar kl. 17:00-18:30 (konstgräs)

Som i våras spelar vi med två lag i P08C-serier. Vi heter Linero IF svart respektive gul.

Nu till helgen deltar vi i Möllevallscupen i Skanör och direkt efter serien arrangerar vi Stora Vikingacupen för ett antal inbjudna lag. Därefter tar inomhussäsongen vid med deltagande i ett flertal inomhuscuper (bl a Kristianstad Arena Cup).

Under hösten jobbar vi vidare med att förbättra vårt passningsspel, men fokuserar också t ex på att komma till avslut samt spela än mer aggressivt

Vi är för närvarande en trupp på 22 killar och fem tränare. Vi välkomnar ständigt nya spelare att komma på våra träningar och joina vårt glada gäng!

Vårsäsong
2018-04-02 06:12

Kommande vecka är sista veckan med vinterträningstiderna. Sen börjar vi med sommarträningstiderna på Linero IP:

Tisdagar kl. 17:00-18:30 (gräs)

Torsdagar kl. 17:00-18:30 (konstgräs)

Vi har valt att spela 7-manna (liten 7-manna) i år, och kommer därför att spela med två lag i P08C-serier. Vi heter Linero IF svart respektive gul.

Under vintersäsongen har vi spelat fem inomhusturneringar, anordnat två egna cuper (Stora Vikingacupen och Linerocupen, utomhus 7-manna) samt spelat fyra träningsmatcher. Vi har tränat en gång inomhus och en gång utomhus i veckan. På träningarna har fokus legat på passningsspelet och aggressivitet.

Under våren jobbar vi vidare med att förbättra vårt passningsspel, men fokuserar också på målvaktsspelet. Matchmässigt så deltar vi, förutom i seriespelet, med två lag i LBK:s 7-mannakickoff samt Åshöjdens Cup i Klagshamn under Kristi Himmelfärdshelgen.

Vi är för närvarande en trupp på 23 killar och sex tränare. Vi välkomnar ständigt nya spelare att komma på våra träningar och joina vårt glada gäng!

Höstsäsongen påbörjad
2017-08-10 15:08

Ikväll kör vi fjärde träningen för höstsäsongen. Många är fortfarande inte i Lund som det verkar, då vi har varit mycket få på träningarna. Temat för dagens och de tidigare träningarna är mottagningar.

I söndags spelade nio av killarna Möllevallscupen. De gjorde som vanligt bra ifrån sig, även om det känns som att våravslutningens fina passningsspel hade försvunnit under sommaren :)

IF Löddes Knattespelen drar snart igång. Vi spelar med två lag följande datum och spelplatser: 19 aug i Dalby, 3 sep i Dösjebro, 17 sep på hemmaplan och 7 okt i Lödde.

Under hösten jobbar vi vidare med passningsspelet men förbereder oss även för nästa års sjumannafotboll genom att jobba mer med spelbredd och speldjup och prata lite positionsspel. Vi har redan nu gått över till att köra med bollstorlek 4.

Sommaruppehåll för P09!
2017-06-29 14:34

P09:orna har sommaruppehåll mellan 21 juni och 31 juli. Träningarna drar igång som vanligt tisdagen den 1 augusti med andra ord. Då tränar vi som vanligt igen, d v s

Tisdagar kl. 17:15-18:30 (konstgräs)

Torsdagar kl. 17:00-18:15 (gräs)

Nya såväl som gamla killar är välkomna. Det är bara till att dyka upp! Vi är nu en trupp på 25 killar.

Som under våren kommer vi under hösten delta med två lag i IF Löddes Knattespelen. Vi deltar även med ett lag i Möllevallscupen i Skanör den 5 augusti.

I oktober-november vill vi gärna testa på lite 7-mannafotboll inför nästa års matcher. Vi söker därför motstånd för ett par träningsmatcher! Maila gustavsson.david@gmail.com om ni vågar möta oss ;)

Till vintern spelar vi rikligt med inomhuscuper!

Under våren har killarna börjat få till ett samspel på planen. Kanske ett resultat av att vi också har börjat fokusera på öppna ytor och passningsspel på träningarna, d v s nästa steg i utbildningstrappan. Tidigare fokuserade vi nästan enbart på att driva och utmana.

Sommarsäsongen startad!
2017-04-12 08:59
Vi tränar nu två gånger i veckan utomhus på Linero IP:

Tisdagar kl. 17:15-18:30 (konstgräs)
Torsdagar kl. 17:00-18:15 (gräs)

Nya såväl som gamla spelare är välkomna! Vi är nu en trupp på 27 barn och 6 ledare.

Vi deltar under våren med två lag i Löddes Knattespelen (matchdagar 22/4, 6/5, 20/5 och 10/6) och med två lag i Åshöjden Cup i Klagshamn den 25 maj.

I söndags (9/4) deltog vi med två lag i Häljarp IF:s vårcup.

Är något lag sugen att möta oss för några träningsmatcher, så är vi alltid sugna på det. Kontakta David (gustavsson.david@gmail.com) i så fall.