Provning av matchställ
2021-03-09 17:54

Hej,

Efter träningen på söndag (14 mars) finns möjlighet för tjejerna att prova ut rätt storlek för de nya matchställen. Linero IF har en ny leverantör (Unisport) och nytt märke (SELECT). Vi har också gått över till helt röda matchställ.

Klubben kommer liksom tidigare att tillhandahålla matchtröjor, dvs utlån till spelarna MEN kommer under våren 2021 även bekosta matchbyxor och matchstrumpor pga vårt byte av färg på shorts/strumpor och 25-års jubileum ifjol.

De tjejer som vill ha ny träningsjacka/nya träningsbyxor har möjlighet att på söndag också prova detta. Träningsjacka/träningsbyxor beställer ni och betalar själv här:  https://www.unisportstore.se/team-sport/linero-if/?search_query=linero.

Dan, Ella, Jocke och Erika

Provning av matchställ2021-03-09 17:54