Inför Knattespelsavslutningen i Lödde
2018-06-07 10:10
På lördag den 9/6 åker Linero IF F10/11 på knattespelsavslutning i Lödde. Vi samlas kl 10:15 vid ingången till Tolvans IP för att byta om till matchkläder. Vi spelar tre matcher (11:00 mot Borgeby FK F10, 12:30 mot IK Wormo F10/11, 13:15 mot Södra Sandby F10/11) och delar upp spelarna så att alla får spela 2 matcher var. De som vilar kommer att erbjudas att stå i mål. Ev återbud meddelas så fort som möjligt till tränarna.

Vi blev inte så många som vi hade trott så det blir mycket spel för alla. Ta med ordentligt med matsäck för att fylla på med energi.

Eftersom alla knattespelslag spelar samtidigt är det mycket folk på idrottsplatsen. Parkeringen sker på golfbanan bredvid till en mindre avgift. Var ute i god tid!

Matchtid 3 x 10 min. Håret ska vara uppsatt och örhängen tejpade. Inget godis/läsk/fika f o m samling t o m sista matchens slut.

Truppen: Astrid, Edit C, Elin, Ella, Elsa, Meja, Mira, Olivia J, Siri.

Heja Linero!