Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Blandad information
2018-10-07 22:40
Hej,
Här kommer lite blandad information från oss ledare.

Nya Träningstider
Från och med v43 gäller vinterschema. Det innebär att vi kommer sluta träna måndagar ute på gräs och istället träna inomhus i Vikingahallen på söndagar kl 15-16.
För att byta smidigt så blir sista uteträningen den 22 oktober och första inomhusträningen söndagen 4e november kl 15.00-16.00.

Lagfotografering
Linero if har lagfotografering för alla lag och vi ska fotas imorgon måndag 8 oktober kl 17:30 dvs på ordinarie träningstid. Det innebär att imorgon så samlas vi 5 minuter innan kl 17:25 på Linerogården (Fritidsgården som ligger vid stora parkeringen bredvid förskolan och som Linero If har omklädningsrum i källaren på). 
Vi har matchtröjor med oss men om ni kan så ta på era barn svarta byxor/shorts så ser vi lite enhetliga ut på korten.
Efter fotografering kör vi träning som vanligt resten av tiden.

Träningsmatch
Vi vet att många är sugna på att testa spela en "riktig" match med riktiga matchställ, domare, kiosk och publik o allt. Vi har försökt fixa en träningsmatch med de kontakter vi har ett tag nu. Tyvärr har vi inte lyckats hitta några motståndare som ställer upp men vi fortsätter att försöka. Kallelse kommer om vi lyckas hitta någon. Hör gärna av er om ni har någon kontakt.

Årsfest
Den 8 november har Linero If en årsfest där alla lag får komma upp på scen och ta emot en plakett. Det brukar också vara lite fika-knytis. Det kommer komma kallelse från klubben med information om detta evenemang men skriv in datumet i kalendern redan nu.

/Mattias, Fredrik och Staffan
 
Hitta vår hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Felanmälan
Väder

klart.se