Sommaruppehåll
2018-06-29 21:55

I och med dagens träning sätter vi nu punkt för vårsäsongen. Det har varit händelserika månader med inomhuscuper, Halör cup och inte minst arton seriespelsmatcher i såväl snömodd som tropisk hetta. Vi hoppas att ni, precis som vi, märker att våra P08:or går framåt. Det är häftigt att se hur spelare efter spelare utvecklas och verkar ha roligt på fotbollsplanen. Plötsligt sitter ett inövat väggspel, ett långskott med fel fot eller en extra löpning som ger utdelning. Dessutom spelar killarna allt mer som ett lag, i både med- och motgångar. ”Det är bra!” för att citera Janne Anderssons sammanfattning av matchen mot Mexiko.

Under hösten kommer det att bli ett par förändringar på ”vuxensidan”. Walle har valt att ta en paus från fotbollen och därmed kommer vi även att förlora Fredrik som tränare. Vi tackar Fredrik för all tränarhjälp under de senaste åren och hoppas på en comeback för team Oddshammar i framtiden. Med en trupp på 34 spelare behövs det så klart en ersättare till Fredrik. Glädjande nog har Wilmers pappa David meddelat att han kommer att axla en tränarroll efter sommaren. Välkommen, David!

Även vår kioskgeneral Nermin, a k a Amirs pappa, lämnar nu rollen som kioskansvarig. Nermin kommer istället att fortsätta sitt engagemang i Linero IFs kioskutskott. Eftersom det är lurigt att sköta byten och uppvärmning inne från kiosken är vi i behov av hjälp under hösten. Att vara kioskansvarig är en rolig och viktig uppgift (försäljningen är en stor del av lagkassans intäkter) så vi hoppas att någon av er föräldrar kan tänka sig att ta sig an denna uppgift. Hör i så fall av er till någon av oss ledare. Tack för all hjälp, Nermin!

Nu tar vi uppehåll från träningar och matcher. Preliminär start för höstsäsongen är onsdagen den 8 augusti. Däremot hoppas vi förstås att det kickas boll även under sommaren. I samband med dagens träning fick barnen därför med sig en (valfri) fotbollsläxa i form av en P08-bingobricka. Skriv gärna ut denna (finns under ”Dokument” på P08:s hemsida) och låt barnen fylla i brickan under sommaren. Vi vill så klart även tacka så mycket för de fina sommarpresenterna vi fick efter dagens träning. Mycket uppskattat med blommor, kaffe, mugg, godis och inte minst en hedersutmärkelse! Vi tar det som ett tecken på fortsatt förtroende att spela fotboll med pojkarna under hösten. Men innan dess, ha en riktigt skön sommarledighet!

Hälsningar från

Ernesto, Fredrik, Henrik & Viktor

PS. Förhoppningsvis blir vi tvungna att ordna en ny pizzaätning i augusti. I ett ogenomtänkt ögonblick på träningen i onsdags lovade vi att bjuda hela truppen på pizza (eller var det även tårta?) om vi går till semifinal i VM. Heja Sverige!

Sommaruppehåll2018-06-29 21:55
Halör cup2018-05-12 21:32