SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linero Idrottsförening
Fotboll

Linero Idrottsförening
vs
Knattespelen
Linero IdrottsföreningvsKnattespelen

  INFORMATION

Matchstart:lör 01 september, 10:00
Plats:Linero IP - Gräsplan
Samling:09:15, Linero IP, gräsplanen
Aktivitetsinfo: Hej!
Här kommer kallelse till andra omgången av Knattespelen. Vi spelar på hemmaplan, vilket innebär att vi också ansvarar för kiosken!

Stort tack till Emils mamma Petra, som har anmält sig som kioskansvarig för laget. Hon önskar dock dela detta med en förälder till, så snälla fundera på om du kan hjälpa till med detta.

ALLA föräldrar vars barn spelar (och som inte redan engagerar sig för laget) förväntas hjälpa till i kiosken. Då behöver ingen stå i kiosken när ens eget barn spelar sina matcher. Om man inte känner sig bekväm med att stå i luckan och sälja, kan man hjälpa till att koka korv, brygga kaffe, plocka undan och städa efteråt osv.

Om någon INTE kan hjälpa till i kiosken, vänligen meddela i kommentarsfältet i samband med att ni tackar JA till matchen.

Vi vill också be er att svara på kallelsen oavsett om ert barn kan spela eller ej. Ett uteblivet svar tolkas i första hand som ett nej, men kan också innebära att andra får företräde vid nästa speltillfälle.  

Glada hälsningar
Anna, Cecilia och Stefan


<< Tillbaka

 
 
Hitta hjärtstartare
Vi sponsrar Linero IF
Råd & vård av idrottsskador
Felanmälan & Journummer